Παραμονή στη Γ’ Εθνική και κύπελλο Μεσσηνίας έκαναν επιτυχημένη τη χρονιά στο Διαβολίτσι

Παραμονή στη Γ’ Εθνική και κύπελλο Μεσσηνίας έκαναν επιτυχημένη τη χρονιά στο Διαβολίτσι

Η παραμονή στην Γ’ Εθνική και η κατάκτηση του κυπέλλου Μεσσηνίας χρωματίζουν τη σαιζόν 2019-2020 ως ιδιαίτερα θετική για τον ΑΟ Διαβολιτσίου, δικαιώνοντας τις προσπάθειες όλων. Το δικό του λιθαράκι στην επιτυχία έβαλε ο έμπειρος Τριφύλιος προπονητής Αλέξης Μανζούνης, ο οποίος άφησε πίσω του το Ναύπλιο και βρέθηκε στο φινάλε και για έναν περίπου μήνα στην τεχνική ηγεσία του ΑΟΔ, στη θέση των Κώστα Παλαμάρα-Νίκου Κακαλέτρη. Αναλαμβάνοντας την ομάδα στο -3 από τη ζώνη της σωτηρίας «επιστρατεύθηκε» για τα επτά εναπομείναντα ματς στον 7ο Όμιλο και κατόρθωσε να φτάσει στο +1 πριν ο κορωνοϊός «παγώσει» τα πάντα -επίδοση που επιβραβεύθηκε και μετουσιώθηκε στην παραμονή του μεσσηνιακού σωματείου με την απόφαση της ΕΠΟ να μην συνεχιστεί το πρωτάθλημα μετά την άρση της καραντίνας. Ο ίδιος ο Αλέξης Μαντζούνης λέει : «Είχαμε ένα πολύ απαιτητικό πρόγραμμα, αλλά εκτός από την Ερμιονίδα όπου χάσαμε όπως χάσαμε όλα τα άλλα αποτελέσματα ήταν θετικά. Βέβαια απέμεναν τρία ακόμη δύσκολα παιχνίδια, εκτός με την Θύελλα Πατρών και την Σπάρτη και εντός με τη Βάρδα, στα οποία κανείς δεν μπορεί να προβλέψει τι θα γινόταν. Μπορούμε να πούμε ότι ήμασταν τυχεροί με την λύση που έδωσε τελικά η πανδημία, αλλά είχαμε ήδη καταφέρει να ανεβούμε πάνω από τη ζώνη του υποβιβασμού, ενώ προλάβαμε να κατακτήσουμε και το Κύπελλο Μεσσηνίας. Η βαθμολογική και η αγωνιστική μας βελτίωση ήταν εμφανής, η ομάδα είχε από τα πιο ποιοτικά ρόστερ της κατηγορίας και …όλα είναι καλώς καμωμένα» καταλήγει ο ικανός τεχνικός.

Όσο για τη νέα αγωνιστική σαιζόν στο Διαβολίτσι περιμένουν την γνωστοποίηση των κανόνων του παιχνιδιού όσον αφορά στις ημερομηνίες του πρωταθλήματος και τον καταρτισμό των ομίλων, έχοντας ξεκινήσει σιγά σιγά τις πρώτες κινήσεις σχεδιασμού με στόχο αρχικά την παραμονή και καλοδεχούμενο ό,τι καλύτερο προκύψει.

Η παραμονή του Αλέξη Μαντζούνη (και όπως αναμένεται και του συνεργάτη του γυμναστή Κώστα Δημόπουλου) είναι η πρώτη «σταθερά», ενώ ήδη έχουν γίνει επαφές με τους περισσότερους ποδοσφαιριστές του περυσινού ρόστερ.

Χ.Ε.