Τριήμερη επίσκεψη του πρέσβη του Ισραήλ Yossi Amrani στη Μεσσηνία

Τριήμερη επίσκεψη του πρέσβη του Ισραήλ Yossi Amrani στη Μεσσηνία

Προσκεκλημένος του Ροταριανού Ομίλου Καλαμάτας με αφορμή τη συμπλήρωση 30 ετών από την έναρξη διπλωματικών σχέσεων Ελλάδας και Ισραήλ

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 5/9 η εκδήλωση του Ροταριανού Ομίλου Καλαμάτα – Φαραί, με αφορμή τη συμπλήρωση 30 ετών από την έναρξη διπλωματικών σχέσεων Ελλάδας και Ισραήλ.

Επίσημος προσκεκλημένος και ομιλητής ήταν ο πρέσβης του Ισραήλ, Yossi Amrani, ο οποίος ανέπτυξε το θέμα “Οικοδόμηση κράτους: προκλήσεις μιας ταραγμένης εποχής σε παγκόσμιο και περιφερειακό επίπεδο. Η περίπτωση του Ισραήλ”. Ο πρέσβης τόνισε ότι πρέπει να δοθεί έμφαση στην ενίσχυση της οικονομίας, της κοινωνίας και του στρατού, ενώ τόνισε ότι το «κλειδί» βρίσκεται στις συμμαχίες.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους οι βουλευτές του νομού κ. Χρυσομάλλης Μ. και Μαντάς Π., καθώς και ο δήμαρχος Ιωαννίνων και καθηγητής Ιατρικής, Μωυσής Ελισάφ

Κατά τη διάρκεια της επίσκεψής του ο κ. Amrani είχε επαφές με το δήμαρχο Καλαμάτας, καθώς και επιχειρηματίες του νομού, ενώ είχε την ευκαιρία να ξεναγηθεί σε πολλά από τα αξιοθέατα της Μεσσηνίας.

Μετά το πέρας της εκδήλωσης του περασμένου Σαββάτου έγινε και αλλαγή «ηγεσίας» στο Ροταριανό Όμιλο Καλαμάτας, καθώς ο κ. Κωνσταντίνος Χατζηβέης παρέδωσε στον κ. Παναγιώτη Σολδάτο.

Κ. Γαζ.