Πέντε τα κρούσματα κορωνοϊού στον ΑΟ Διαβολιτσίου -Προληπτικά τεστ σε Καλαμάτα και Πάμισο

Πέντε τα κρούσματα κορωνοϊού στον ΑΟ Διαβολιτσίου -Προληπτικά τεστ σε Καλαμάτα και Πάμισο

Τουλάχιστον πέντε είναι τα κρούσματα κορωνοϊού σε ποδοσφαιριστές του ΑΟ Διαβολιτσίου, οι οποίοι υποβλήθηκαν σε τεστ χθες Τρίτη 20/10, σκορπίζοντας μεγάλη ανησυχία στον ποδοσφαιρικό κόσμο και σε όλη τη Μεσσηνία. Και οι πέντε εμφανίζουν ήπια συμπτώματα και βρίσκονται σε κατ’ οίκον καραντίνα. Όλη η ομάδα του ΑΟΔ θα υποβληθεί σήμερα το μεσημέρι σε εξετάσεις, με τεστ ταχείας διάγνωσης που θα προμηθεύσει η Περιφέρεια Πελοποννήσου, με την αγωνία να χτυπάει «κόκκινο» για τα αποτελέσματα.

Όπως μεταφέρει ο πρόεδρος της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Μεσσηνίας, Βασίλης Σπηλιώτης, η Περιφέρεια θα διαθέσει σήμερα 300 συνολικά τεστ, από τα οποία εκτός από την ομάδα του Διαβολιτσίου θα διατεθούν, σε πρώτη φάση, στην ΠΑΕ Καλαμάτα και τον Πάμισο Μεσσήνης -σωματεία που δίνουν αγώνες και εκτός νομού. Συνολικά για την ΕΠΣΜ έχουν προβλεφθεί 3.000 τεστ που θα καλύψουν τις 65 ομάδες, οι οποίες αποτελούν τη δύναμη της ποδοσφαιρικής μας Ένωσης.

Ανακοίνωση του Παμίσου

Στο μεταξύ, η διοίκηση του Παμίσου εξέδωσε σήμερα την παρακάτω ανακοίνωση:

Σε επικοινωνία που είχε η διοίκηση της ομάδας μας με τον αντιπεριφερειάρχη Κο Στάθη Αναστασόπουλο θα μας δοθούν από την περιφέρεια τεστ για την διάγνωση του covid-19 . Η ομάδα μας δέχτηκε να κάνει τα τεστ καθαρά για προληπτικούς λόγους διότι δεν υπάρχει καμία ένδειξη κρούσματος σε κανένα μέλος της ομάδας μας.

Δεν υπάρχει καμία ανησυχία και όλη η αποστολή που επέστρεψε από την Ζάκυνθο είναι πολύ καλά στην υγεία τους!

Από τον Ιούλιο που επιστρέψαμε στους αγωνιστικούς χώρους η ομάδα μας τηρεί αυστηρά τα πρωτόκολλα για την πρόληψη και την μη διάδοση του covid-19 και ακολουθεί πιστά τις οδηγίες των ειδικών.

Το Δ.Σ. Γ.Π.Σ. Πάμισος Μεσσήνης.