Αναστόπουλος: Ελπίζω να πήραν το μήνυμα και να ξεκινήσουμε…

Αναστόπουλος: Ελπίζω να πήραν το μήνυμα και να ξεκινήσουμε…

Την απόφαση για έναρξη του πρωταθλήματος της Football League περιμένουν και στην ομάδα της Καλαμάτας, με τον προπονητή Νίκο Αναστόπουλο, να εξακολουθεί να είναι επιφυλακτικός μέχρι να …ακούσει με αυτιά του τα ευχάριστα νέα. «Δεν μπορούμε να πούμε τίποτα, καθώς άλλοι αποφασίζουν για εμάς. Ελπίζω να πήραν το μήνυμα, μέσα απ’ όλες τις προσπάθειες που έχουν γίνει και να δώσουν το…πράσινο φως μέσα από τη σύσκεψη της Πέμπτης.

Έχουμε σχεδόν έναν χρόνο να παίξουμε και θα είναι σα να ξεκινάμε από την αρχή. Θα χρειαστούμε έναν μήνα προετοιμασίας και σίγουρα θα είναι πιο δύσκολο να παίζουμε και τις Τετάρτες. Για την Καλαμάτα δεν αλλάζει ο στόχος, που είναι ξεκάθαρα το πρωτάθλημα, όπως έχουμε πει από την αρχή», ανέφερε ο προπονητής της τοπικής μας ομάδας.

Ο ίδιος τόνισε ότι περιμένει πρώτα το άνοιγμα και μετά θα μπουν στο τραπέζι οι μετεγγραφές, με την ευχέρεια που δίνει και η παράταση της μετεγγραφικής περιόδου έως τον Μάρτιο, αλλά και δεδομένη την ανάγκη για μια ομάδα που έχει υψηλούς στόχους να έχει ένα δυνατό και καλό ρόστερ.

Ο Νίκος Αναστόπουλος βρίσκεται σε σχεδόν καθημερινή επικοινωνία με τον πρόεδρο της Μαύρης Θύελλας, Γιώργο Πρασσά, η παρουσία του οποίου αποτελεί εγγύηση ότι όλα συνεχίζουν ομαλά και η ομάδα παραμένει ισχυρή και εύρωστη, χωρίς τις δραματικές οικονομικές συνέπειες που αντιμετωπίζουν ποδοσφαιριστές και αθλητές άλλων ομάδων.

Χ.Ε.