Ο ΑΟ Διαβολιτσίου ανακοίνωσε… ομάδα μετεγγραφών

Ο ΑΟ Διαβολιτσίου ανακοίνωσε… ομάδα μετεγγραφών

Όχι «πακέτο» όπως συνηθίζουμε να λέμε, αλλά ολόκληρη ομάδα μετεγγραφών ανακοίνωσε επίσημα ο ΑΟ Διαβολιτσίου. Μαζί με την απόκτηση πριν λίγο καιρό του Σταύρου Τσουλάκου, ο ΑΟΔ πρόσθεσε στο ρόστερ του 13 ακόμη ποδοσφαιριστές. Μαζί με την αλλαγή στο τεχνικό τιμ, με τους Παλαμάρα-Φασουλή να παίρνουν τη θέση του Αλέξη Μαντζούνη (στο πόστο του παραμένει ο Γιάννης Αντωνόπουλος) γίνεται φανερό ότι στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής, που αναμένεται να επανεκκινήσει το αμέσως επόμενο διάστημα, το μεσσηνιακό συγκρότημα θα παραταχθεί με ένα εντελώς διαφορετικό πρόσωπο.

Η…μετεγγραφική ανακοίνωση του ΑΟΔ αναφέρει τα παρακάτω:
«Η διοίκηση του συλλόγου ενίσχυσε το ρόστερ της αμάδας, για την επανέναρξη του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνική, με την απόκτηση των παρακάτω ποδοσφαιριστών, τους οποίους καλωσορίζουμε στην οικογένεια του Α.Ο. Διαβολιτσίου:

Κρεμμύδας Βασίλης ( Ολυμπιακός Ανάληψης), Λιόλιος Νικόλαος ( Πανθουριακός), Οδεμισιώτης Σπύρος ( Πανθουριακός), Μπαστακός Άγγελος ( Νέος Άρις), Χαρλέπας Αχιλλέας ( Πανθουριακός), Μπάρκας Δημήτριος ( Παπαφλέσσας Χώρας), Στραβάκος Γιάννης ( Ομόνοια), Σίνος Παναγιώτης ( Εθνικός Μελιγαλά), Τσουλάκος Σταύρος (ΑΕ Μάνης), Παπαδόπουλος Στέφανος (ΑΕ Καραϊσκάκης), Ψωμάρας Βασίλης (Παλληνιακός), Μεταξάς Μάριος (ΑΕ Καραβάς), Παπανικολός Στράτος (ΠΣ Καλαμάτας)».