Τουρνουά Ξυλορακέτας στην Καλαμάτα

Τουρνουά Ξυλορακέτας στην Καλαμάτα

Ο Αθλητικός Όμιλος Ξυλορακέτας ”ΤΡΙΤΩΝ” Καλαμάτας το Σαββατοκύριακο  3 και 4 Ιουλίου 2021 διοργανώνει ένα τουρνουά OPEN, προσκαλώντας αθλητές και αθλήτριες αλλά και φίλους της ξυλορακέτας στην πρωτεύουσα της Μεσσηνίας, την όμορφη Καλαμάτα, ένα OPEN.

«Μια ευκαιρία να γνωρίσετε την πόλη μας και να ανταμώσουμε ξανά», είναι το κάλεσμα των διοργανωτών της αθλητικής εκδήλωσης που θα πραγματοποιηθεί με φόντο την παραθαλάσσια θέα της Καλαμάτας, στα γήπεδα KBV (Kalamata Beach Volley) του Γιώργου Κουλιέρη και Κωνσταντίνου Κουτράκη.

Κατηγορίες συμμετοχής:

1.      Δυάδες ανδρών

2.     Τετράδες ανδρών

3.     Δυάδες μικτών

4.     Τετράδες μικτών

Οι αγώνες θα πραγματοποιηθούν με το σύστημα καταμέτρησης αθλητικής ξυλορακέτας Smart Racket, με την τεχνική υποστήριξη του Διονύση Γαβριέλη.

ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή απευθείας  στο email του Ομίλου tritonbeachracket@hotmail.com καθώς και στα παρακάτω τηλέφωνα:

•       ΘΑΝΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ 6993658392

•       ΚΑΤΑΡΑΧΙΑΣ ΠΑΝΤΕΛΗΣ 6972017933

Καταλυτική ημερομηνία δηλώσεων συμμετοχής, Τετάρτη 30 Ιουνίου 2021. Στη συνέχεια θα αναρτηθούν λεπτομέρειες της αθλητικής εκδήλωσης καθώς και το πρόγραμμα αγώνων προς ενημέρωση των συμμετεχόντων.  Βασικός σκοπός της διοργάνωσης, είναι η ανάπτυξη της αθλητικής δραστηριότητας των αθλητών και των αθλητριών μέσα από την αυτή την αθλητική δράση, ευγενούς άμιλλας και του ‘’ευ αγωνίζεσθε’’.