Για αποτέλεσμα κόντρα στον Παναγρινιακό ο ΑΟ Διαβολιτσίου

Για αποτέλεσμα κόντρα στον Παναγρινιακό ο ΑΟ Διαβολιτσίου

Η «περιπλάνηση» του ΑΟ Διαβολιτσίου στο πρωτάθλημα της Γ ΄Εθνικής κατηγορίας συνεχίζεται  μ’ ένα εκτός έδρας ματς.

Πιο συγκεκριμένα, στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής του 4ου ομίλου, θ’ αντιμετωπίσει σήμερα στις 3.00 μ.μ. στο Δημοτικό Γήπεδο Αγίου Κωνσταντίνου Αιτωλοακαρνανίας τον τοπικό Παναγρινιακό.

Οι «νερατζούρι» του Διαβολιτσίου στις πρώτες 5 αγωνιστικές έχουν δώσει 3 ματς εκτός έδρας (με Ναυπακτιακό Αστέρα, Παναχαϊκή, αυτό με τον Παναιγιάλειο αναβλήθηκε) και έχουν κάνει ρεπό. Το μοναδικό εντός έδρας ήταν με τον Αμβρακικό Λουτρού,  όπου ο ΑΟΔ σημείωσε εντυπωσιακή νίκη 6-1.

Ο ΑΟ Διαβολιτσίου (προέρχεται από την ήττα με 3-0 από την Εράνη Φιλιατρών και τον αποκλεισμό από τη συνέχεια του Κυπέλλου Μεσσηνίας) θα προσπαθήσει να κάνει αξιόλογη εμφάνιση και ν’ αποσπάσει ένα θετικό αποτέλεσμα. Ο προπονητής Μάρκος Στεφανίδης και ο συνεργάτης του Γιάννης Αντωνόπουλος, ευελπιστούν να έχουν περισσότερες λύσεις σε σχέση με τα προηγούμενα ματς.

Διαιτητής έχει οριστεί ο Ευάγγελος Σαφαρίκας από την ΕΠΣ Αχαΐας. Βοηθοί θα είναι οι Μιχαήλ Ανδριανός και Άγγελος Καρράς από την ίδια Ένωση, ενώ παρατηρητής διαιτησίας η Βασιλική Γκουσάρη από την ΕΠΣ Φωκίδας.

Τα υπόλοιπα ματς του 4ου ομίλου
Κυριακή 21 Νοεμβρίου – 1.00 μ.μ.

Αχέρων Καναλακίου – Εθνικός Σκουλικάδου

3.00 μ.μ.

Αναγέννηση Άρτας – ΠΑΟ Βάρδας

Διαγόρας Βραχνέικων – Παναχαϊκή

Αίαντας Γαστούνης – Παναιγιάλειος

  • Ο αγώνας Ναπακτιακού Αστέρα – Αμβρακικού Λουτρού ματαιώνεται
  • Ρεπό: Τηλυκράτης Λευκάδας.

Στις 24 Νοεμβρίου ο αγώνας Παναιγιάλειου – ΑΟ Διαβολιτσίου

Τέλος, την Τετάρτη 24 Νοεμβρίου θα διεξαχθεί το εξ αναβολής ματς της 4ης αγωνιστικής του 4ου ομίλου του πρωταθλήματος της Γ΄ Εθνικής μεταξύ του Παναιγιάλειου και του ΑΟ Διαβολιτσίου όπως γνωστοποίησε η ΕΠΟ