Τριφυλία: Ερώτηση Μερκούρη προς Λεβεντάκη για προμήθεια χλοοτάπητα γηπέδου στην Ελαία

Τριφυλία: Ερώτηση Μερκούρη προς Λεβεντάκη για προμήθεια χλοοτάπητα γηπέδου στην Ελαία

Ενημέρωση για το έργο «Προμήθεια και Τοποθέτηση τεχνητού χλοοτάπητα στο γήπεδο ποδοσφαίρου Καλού Νερού / Ελαίας Δήμου Τριφυλίας», θέτοντας σοβαρά ερωτήματα, ζητά με χθεσινό έγγραφό του από το δήμαρχο Τριφυλίας ο δημοτικός σύμβουλος, Γιάννης Μερκούρης.

Στο έγγραφο του κ. Μερκούρη αναγράφεται: «Κύριε δήμαρχε, η Περιφέρεια Πελοποννήσου ανέλαβε την εκτέλεση του έργου “ Προμήθεια και Τοποθέτηση τεχνητού χλοοτάπητα στο γήπεδο ποδοσφαίρου Καλού Νερού / Ελαίας Δήμου Τριφυλίας ”, προϋπολογισμού 200.000 ευρώ, σε εφαρμογή σχετικής Προγραμματικής Σύμβασης που υπέγραψε με το Δήμο Τριφυλίας.

Αν και η σχετική σύμβαση με τον ανάδοχο του έργου έχει υπογραφεί εδώ και περισσότερους από τρεις μήνες (15/10/2021), δεν έχει πραγματοποιηθεί καμία εργασία έως σήμερα. Παρακαλώ να μας ενημερώσετε σχετικά με την εξέλιξη του έργου: Αληθεύουν οι πληροφορίες περί διεκδίκησης του χώρου του γηπέδου της Ελαίας από ιδιώτη; Ο συγκεκριμένος χώρος είναι ή όχι ιδιοκτησία του Δήμου; Έχει δηλωθεί στο Κτηματολόγιο ως ιδιοκτησία του Δήμου Τριφυλίας; Είχε γίνει ο απαραίτητος έλεγχος πριν από την υπογραφή της σύμβασης με τον ανάδοχο; Τι προτίθεστε να κάνετε για να προστατέψετε τη δημοτική ακίνητη περιουσία και πώς θα ξεπεράσετε τα όποια προβλήματα έχουν ανακύψει για την αξιοποίησή της; Είναι επαρκής ο χώρος, με τις διαστάσεις που έχει μελετηθεί και συμβασιοποιηθεί, για τη δημιουργία του γηπέδου;».

Του Ηλία Γιαννόπουλου