ΚΙΝΑΛ Μεσσηνίας: Στην Καλαμάτα αύριο Ανδρέας Πουλάς και Παύλος Χρηστίδης

ΚΙΝΑΛ Μεσσηνίας: Στην Καλαμάτα αύριο  Ανδρέας Πουλάς και Παύλος Χρηστίδης

Την Καλαμάτα θα επισκεφθούν αύριο Σάββατο 19 Φεβρουαρίου ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ – Κινήματος Αλλαγής, Ανδρέας Πουλάς και το μέλος του Πολιτικού Συμβουλίου του κόμματος, Παύλος Χρηστίδης.

Η επίσκεψη θα αφορά συζήτηση με επαγγελματίες και πολίτες για τα ζητήματα της ακρίβειας, της ενεργειακής κρίσης και η εποχή μετά την πανδημία. Κατά τη διάρκεια της ημέρας θα επισκεφθούν συγκεκριμένους φορείς και θα πραγματοποιηθεί διευρυμένη συνεδρίαση της Νομαρχιακής Επιτροπής στο ξενοδοχείο GALAXY.

Συγκεκριμένα, το πρόγραμμα του κλιμακίου, έχει ως εξής: στις 12.00 θα πραγματοποιηθεί συνάντηση στα γραφεία του Αγροτικού Συνεταιρισμού, με μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου, με σκοπό να συζητήσουν για τα φλέγοντα θέματα των αγροτών. Αμέσως μετά θα γίνει περιοδεία στην αγορά της πόλης και θα συζητήσουν με επαγγελματίες και πολίτες. Στις 14.00 είναι προγραμματισμένη η διευρυμένη συνεδρίαση της Νομαρχιακής Επιτροπής και στις 18.00 θα γίνει η συνάντηση με όλους τους εκπροσώπους των επαγγελματικών φορέων στο Επιμελητήριο Μεσσηνίας.