ΑΟ Διαβολιτσίου: Με Ρόδο σήμερα στο Μελιγαλά στην πρεμιέρα του 4ου Ομίλου της Γ΄ Εθνικής

ΑΟ Διαβολιτσίου: Με Ρόδο σήμερα στο Μελιγαλά στην πρεμιέρα του 4ου Ομίλου της Γ΄ Εθνικής

Μετά από προσμονή 90 ημερών (με προπονήσεις κατά βάση στο Δημοτικό Γήπεδο Λεΐκων «Ιωάννης Κάρτσωνας» και πολυάριθμα φιλικά τεστ, όλα εκτός έδρας), ο ΑΟ Διαβολιτσίου σήμερα ξεκινά τις υποχρεώσεις του στο πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής κατηγορίας.

Οι νερατζούρι του Διαβολιτσίου αντιμετωπίζουν στις 3.00 μ.μ. στο Δημοτικό Στάδιο Μελιγαλά, τη φιλόδοξη Ρόδο, για τον 4ο Όμιλο. Ο ΑΟ Διαβολιτσίου έχει πλέον τον Κώστα Παλαμάρα στον πάγκο του, τεχνικός διευθυντής είναι ο Αλέκος Τσατάς, ενώ το τεχικό τιμ πλαισιώνουν οι Γιάννης Αντωνόπουλος και Πάρης Καλλιντέρης (προπονητής τερματοφυλάκων). Παράλληλα, η διοίκηση του Γιάννη Κωνσταντάρα προχώρησε σε αρκετές μετεγγραφικές κινήσεις.

Η ομάδα του Διαβολιτσίου που θα συμμετάσχει για 4η σεζόν στο πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής, έχει ως βασικό στόχο την παραμονή στην κατηγορία. Ένα σημαντικό θέμα που «ταλανίζει» τον ΑΟ Διαβολιτσίου τα τελευταία χρόνια είναι το γηπεδικό. Το Γήπεδο Διαβολιτσίου «Καπετάν  Βασίλης» είναι σε κακή κατάσταση και πλέον ο ΑΟΔ και την εφετινή αγωνιστική περίοδο θα χρησιμοποιήσει ως έδρα του το Δημοτικό Στάδιο Μελιγαλά.

Ο ΑΟΔ Διαβολιτσίου αν και βρίσκεται σε έναν δύσκολο Όμιλο, με πολλά μακρινά ταξίδια, θεωρούμε  ότι μπορεί να διεκδικήσει με αξιώσεις τη σωτηρία.

Επιστρέφοντας τώρα στο σημερινό ματς με τη Ρόδο, ο έργο της ομάδας του Διαβολιτσίου είναι δύσκολο. Ο ΑΟΔ θα προσπαθήσει να κάνει αξιόλογη εμφάνιση και ό,τι βγει.

Το σημερινό ματς έχει οριστεί να «σφυρίξει» ο Σπυρίδων Λιάρος από την ΕΠΣ Λακωνίας, βοηθοί θα είναι οι Αναστάσιος Αντωνόπουλος και Παναγιώτης Σόβολος από την ίδια Ένωση, ενώ παρατηρητής διαιτησίας ο Δήμος Αναστόπουλος από την ΕΠΣ  Αρκαδίας.

Το υπόλοιπο πρόγραμμα

Τα υπόλοιπα ματς της 1ης αγωνιστικής του 4ου Ομίλου του πρωταθλήματος της Γ΄ Εθνικής κατηγορίας, με τους διαιτητές και τους βοηθούς που τα «σφυρίζουν», είναι τα εξής:

Κυριακή 13 Νοεμβρίου – 3.00 μ.μ.

ΑΕ Ερμιονίδας – Πανιώνιος: Δημ. Μπεκιάρης, Βασ. Θεοδωρόπουλος, Αθ. Κλεπετσάνης (Κορινθίας)

Πανγυθεατικός – Πανηλειακός: Γ. Μπόζνος, Μαρ. Παπαγεωργίου, Παν. Κωνσταντόπουλος (Αρκαδίας)

Ιάλυσος Ρόδου –Αιολικός: Αθ. Ζαχαρόπουλος, Κων. Σούζας, Αλ. Αλεξόπουλος (Ανατολικής Αττικής)

ΑΕ Μυκόνου – Φοίνικας Νέας Επιδαύρου: Γ. Αλατσάκης, Σταυρ. Λαμπροπούλου, Ιωάν. Μπουμπουγιατζόγλου (Αθήνας)

Παναιγιάλειος – ΑΟ Πυλίου  Κω:  Αλ. Τσαμούρης, Ηλ. Μπουρίκας, Παν. Νικολόπουλος (Μεσσηνίας)

Αίαντας Γαστούνης – ΑΠΣ Πάτρα:  Ηλ. Ρέκκας, Χρ. Καραμπέσος, Χρυσ. Μπουρίκας (Μεσσηνίας)