Για αποτέλεσμα στην Πάτρα σήμερα ο ΑΟ Διαβολιτσίου

Για αποτέλεσμα στην Πάτρα σήμερα ο ΑΟ Διαβολιτσίου

Δύσκολη έξοδο επιχειρεί σήμερα ο ΑΟ Διαβολιτσίου, καθώς αντιμετωπίζει στις 6.30 μ.μ. στο γήπεδο Προσφυγικών τον νεοφώτιστο ΑΠΣ Πάτραι, για την 7η αγωνιστική του 4ου Ομίλου του πρωταθλήματος της Γ΄ Εθνικής κατηγορίας.

Οι νερατζούρι του Διαβολιτσίου (παραμένουν χωρίς νίκη  στις πρώτες 6 αγωνιστικές, με 4 ισοπαλίες και 2 ήττες), θα προσπαθήσουν ν’ αποσπάσουν ένα θετικό αποτέλεσμα, βελτιώνοντας έτσι τη θέση τους στην κατάταξη. Βέβαια, είναι και το τελευταίο επίσημο ματς της εφετινής χρονιάς και η ομάδα του Διαβολιτσίου θέλει καλό φινάλε. Όπως και να έχει στο διάστημα της διακοπής ο ΑΟΔ πρέπει να ανασυγκροτηθεί  και με ενδεχόμενη μετεγγραφική ενίσχυση να παλέψει για την παραμονή στην κατηγορία.

Ο προπονητής Κώστας Παλαμάρας και ο τεχνικός διευθυντής Αλέκος Τσατάς, στα πλάνα που ετοιμάζουν δεν μπορούν να υπολογίζουν στην παρουσία του έμπειρου αμυντικού μέσου Γιάννη Στραβάκου (έχει συμπληρώσει απαγορευτικό αριθμό καρτών). Αμφίβολη δε θεωρείται η συμμετοχή των Άρη Σταματελόπουλου και Τάσου Καντούτση (ταλαιπωρήθηκαν από τραυματισμούς).

Το σημερινό κρίσιμο ματς έχουν οριστεί να διευθύνει ο Παναγιώτης Ζυγάς από την ΕΠΣ Αιτωλοακαρνανίας, βοηθοί θα είναι οι Λάμπρος Βλαχοδήμος και Ιωάννης Κομκοτός από την ίδια Ένωση, ενώ παρατηρητής διαιτησίας η Βασιλική Γκουσάρη  από την ΕΠΣ Φωκίδας.

Το υπόλοιπο πρόγραμμα

Τα υπόλοιπα ματς της 7ης αγωνιστικής του 4ου Ομίλου της Γ΄ Εθνικής, είναι τα εξής:

Σήμερα – 2.00 μ.μ.

Φοίνικας Νέας Επιδαύρου – Ιάλυσος Ρόδου: Αθ. Κεφίλης, Βασ. Θεοδωρόπουλος, Αθ. Κλεπετσάνης (Κορίνθου)

3.00 μ.μ.

Πανηλειακός – Πανιώνιος: Αλ. Φωκάς (Αχαΐας). Γ. Μπάστας, Διον. Πλέσσας (Ζακύνθου)

Παρατηρητής Διαιτησίας: Γ. Μπλάνας (Μεσσηνίας).

ΑΕ Ερμιονίδας  – Αίαντας Γαστούνης: Αθ.  Ζαχαρόπουλος (Ανατολικής Αττικής), Περ. Καραγιάννης (Δυτικής Αττικής), Χρ. Αλεξόπουλος (Ανατολικής Αττικής).

Αιολικός – Πανγυθεατικός: Μιχ. Ζέστας, Αλ. Σηφάκης, Στεφ. Αντωνόπουλος (Πειραιά).

  • Ο αγώνας ΑΟ Πυλίου Κω – ΑΕ Μυκόνου αναβλήθηκε.