Με ΑΟ Πυλίου Κω στο Ασπρόχωμα ο ΑΟ Διαβολιτσίου

Με ΑΟ Πυλίου Κω στο Ασπρόχωμα ο ΑΟ Διαβολιτσίου

Τον ΑΟ Πυλίου Κω θ’ αντιμετωπίσει την Κυριακή 8 Ιανουαρίου  στις 3.00 μ.μ. στο Δημοτικό Γήπεδο Ασπροχώματος ο ΑΟ Διαβολιτσίου σ’ ένα πολύ κρίσιμο ματς της 8ης αγωνιστικής του 4ου Ομίλου του πρωταθλήματος της Γ΄ Εθνικής. Οι «νερατζούρι του Διαβολιτσίου στοχεύουν στην παρθενική τους νίκη (έχουν 5 ισοπαλίες και 2 ήττες), για να ανέβουν στο βαθμολογικό πίνακα και να βλέπουν πιο αισιόδοξα τη συνέχεια του πρωταθλήματος.

Ο προπονητής Κώστας Παλαμάρας, ο τεχνικός διευθυντής Αλέκος Τσατάς,  οι συνεργάτες τους και οι ποδοσφαιριστές στηρίζουν πολλά στον παράγοντα έδρα για την επίτευξη του βασικού στόχου που είναι η παραμονή στην κατηγορία.

Για την κυριακάτικη συνάντηση υπολογίζεται κανονικά ο έμπειρος αμυντικός μέσος Γιάννης Στραβάκος, ο οποίος εξέτισε την ποινή της μιας αγωνιστικής που του είχε επιβληθεί.

Διαιτητής έχει οριστεί ο Γεώργιος Μπόζνος από την ΕΠΣ Αρκαδίας, βοηθοί θα είναι οι Μάριος Παπαγεωργίου και Νικόλαος Λουκάς από την ίδια Ένωση, ενώ παρατηρητής διαιτησίας  ο Νικόλαος Παπαγεωργίου από την ΕΠΣ Κορινθίας.

Το υπόλοιπο πρόγραμμα
Τα υπόλοιπα ματς της 8ης αγωνιστικής του 4ου Ομίλου της Γ ΄Εθνικής είναι τα εξής:

Σάββατο 7 Ιανουαρίου – ώρα 3.00 μ.μ.

ΑΠΣ Πάραι – ΑΕ Ερμιονίδας

Κυριακή 8 Ιανουαρίου – 3.00 μ.μ.

Παναργειακός – Φοίνικας Νέας Επιδαύρου

ΑΕ Μυκόνου – Αιολικός

Ιάλυσος Ρόδου – Πανηλειακός

Πανγυθεατικός – Πανιώνιος

Αίαντας Γαστούνης – ΑΣ Ρόδος