Καταδικαστική ήττα για Διαβολίτσι στον Πύργο

Καταδικαστική ήττα για Διαβολίτσι στον Πύργο

Η θέληση και η μεγάλη προσπάθεια δεν ήταν αρκετές για να φέρουν το θετικό αποτέλεσμα στον ΑΟ Διαβολιτσίου, καθώς ηττήθηκε την περασμένη Κυριακή με 1-0 στον Πύργο από τον Πανηλειακό, με αποτέλεσμα να γίνει ακόμα πιο δύσκολη η παραμονή στη Γ’ Εθνική.

Το μοναδικό γκολ της συνάντησης, που ήταν για τη 16η αγωνιστική του 4ου Ομίλου σημείωσε ο Τσίγκρηλας στο 42’, κόντρα στη ροή του αγώνα, καθώς οι Μεσσήνιοι ήταν εκείνοι που πίεζαν και είχαν ευκαιρίες. Στο β’ ημίχρονο η γρήγορη αποβολή του Θώδη με δεύτερη κίτρινη στο 57′ στέρησε τη δυνατότητα αντίδρασης στον ΑΟΔ, που επέστρεψε με παράπονα για τη διαιτησία του Φωκά (Αχαΐας).

Πανηλειακός: Καρακίτσος, Διαμαντόπουλος, Γαλανόπουλος, Δ. Τσίγκρηλας, Μάρκου, Δημάκης, Αλ Μπασάμ (60′ Λούσκος), Μπάλλας, Κρίσταν (82′ Αράπι), Καλομοίρης (92′ Γκιουλ), Π. Τσίγκρηλας (92′ Ντοματάς).

Διαβολίτσι (Μιχάλης Φασουλής-Αλέκος Τσατάς): Καπατσώρης, Βελλής, Πιτσιλής (74′ Δημητρίου), Μουλιάτος (60′ Ουέσλι), Μπαλόπουλος, Θώδης, Τσιγαρίδης, Ηλιόπουλος, Φαν Φερτ (82′ Γκελγκέρια), Δημητρίου (70′ Πάγια).

-Επόμενος αγώνας για τον ΑΟ Διαβολιτσίου θα είναι την Κυριακή 5/3 εντός έδρας με αντίπαλο τον ουραγό Πανγυθεατικό.