Με Φοίνικα Νέας Επιδαύρου ο ΑΟ Διαβολιτσίου σήμερα στο Μελιγαλά

Με Φοίνικα Νέας Επιδαύρου ο ΑΟ Διαβολιτσίου σήμερα στο Μελιγαλά

Τον Φοίνικα Νέας Επιδαύρου αντιμετωπίζει σήμερα στις 3.00 μ.μ. στο Δημοτικό Στάδιο Μελιγαλά (αντί για το Δημοτικό Γήπεδο Ασπροχώματος, όπου έδωσε τους προηγούμενους εντός έδρας αγώνες του, μ’ εξαίρεση εκείνον κόντρα στον ΑΣ Ρόδου), ο ΑΟ Διαβολιτσίου, για τη 15η αγωνιστική του 4ου Ομίλου του πρωταθλήματος της Γ΄ Εθνικής.

Οι «νερατζούρι του Διαβολιτσίου (στην πρεμιέρα του β΄ γύρου  επρόκειτο να «κοντραριστούν» με τον ΑΣ Ρόδου αλλά δεν μετέβησαν στο σμαραγδένιο νησί, λόγω πολλών απουσιών), θέλουν να «ζευγαρώσουν» τις νίκες  τους (προηγήθηκε εκείνη κόντρα στον ΑΟ Πυλίου Κω) και να κάνουν αξιόλογη εμφάνιση.

Βέβαια, από την αρχή της εβδομάδας υπάρχουν αλλαγές στο τεχνικό τιμ. Οι Κώστας Παλαμάρας, Γιάννης Αντωνόπουλος αποχώρησαν και στον πάγκο βρίσκεται πλέον ο Μιχάλης Φασουλής, ενώ ως τεχνικό διευθυντής  συνεχίζει ο Αλέκος Τσατάς.

Ο ΑΟ Διαβολιτσίου στην αυριανή συνάντηση ενδέχεται ν’ αγωνιστεί με ορισμένες απουσίες λόγω τραυματισμών.

Διαιτητής έχει οριστεί ο Παναγιώτης Μάρκος από την ΕΠΣ Λακωνίας, βοηθοί θα είναι οι Ηλίας Μπεκιάρης και Παναγιώτης Σόβολος από την ίδια Ένωση, ενώ παρατηρητής διαιτησίας ο Ιωάννης Δελφάκης από την ΕΠΣ Αρκαδίας.

Το υπόλοιπο πρόγραμμα
Τα υπόλοιπα ματς της 15ης αγωνιστικής του 4ου Ομίλου της Γ΄ Εθνικής, είναι τα εξής:

Κυριακή 19 Φεβρουαρίου – 10.30 π.μ.
ΑΕ Μυκόνου – Πανηλειακός

12.00 μ.
Αίαντας Γαστούνης – ΑΟ Πυλίου Κω

3.00 μ.μ.
ΑΕ Ερμονίδας – Πανγυθεατικός

Παναργειακός – Αιολικός

ΑΠΣ Πάτραι – ΑΣ Ρόδου