Ο ΑΟ Διαβολιτσίου με απουσίες αλλά για αποτέλεσμα στη Γαστούνη

Ο ΑΟ Διαβολιτσίου με απουσίες αλλά για αποτέλεσμα στη Γαστούνη

Δύσκολη έξοδο επιχειρεί σήμερα ο ΑΟ Διαβολιτσίου, καθώς αντιμετωπίζει στις 3.00 μ.μ. στο Δημοτικό Στάδιο Γαστούνης τον τοπικό Αίαντα, στο πλαίσιο της 13ης αγωνιστικής («φινάλε» του α΄ γύρου) του 4ου Ομίλου του πρωταθλήματος της Γ΄ Εθνικής κατηγορίας.

Οι νερατζούρι του Διαβολιτσίου  (προέρχονται από 4 σερί ήττες), θα  προσπαθήσουν ν’ αποσπάσουν ένα θετικό αποτέλεσμα, αναπτερώνοντας έτσι τις ελπίδες του για παραμονή στην κατηγορία. Βέβαια, δεν λείπουν τα προβλήματα. Πιο συγκεκριμένα, ο προπονητής Κώστας Παλαμάρας και ο τεχνικός διευθυντής Αλέκος Τσατάς, δεν μπορούν να υπολογίζουν στα πλάνα τους στην παρουσία των έμπειρων αμυντικών Φώτη Μπαλόπουλου, Τάσου Καντούτση (έχουν συμπληρώσει 4 κίτρινες κάρτες) και του Βραζιλιάνου επιθετικού Γουέσλεϊ (ταλαιπωρείται από τραυματισμό). Δύσκολη δε θεωρείται η συμμετοχή των Γιάννη Στραβάκου και Ντάνιελ Πάγια (κτύπησαν στον προηγούμενο αγώνα με τον Παναργειακό).

Το σημερινό κρίσιμο ματς έχει οριστεί να «σφυρίξει» ο Δημήτριος Βαρτσάκης από την ΕΠΣ Λακωνίας, βοηθοί θα είναι οι Παναγιώτης Σόβολος και Αναστάσιος Αντωνόπουλος από την ίδια Ένωση, ενώ παρατηρητής διαιτησίας ο Νικόλαος Ρατσιάτος από την ΕΠΣ Αργολίδας.

Το υπόλοιπο πρόγραμμα

Τα υπόλοιπα ματς της 13ης αγωνιστικής του 4ου Ομίλου της Γ΄ Εθνικής, είναι τα εξής:

Σήμερα – 3.00 μ.μ.

ΑΕ Ερμιονίδας – Πανηλειακός

Πανγυθεατικός – Φοίνικας Νέας Επιδαύρου

ΑΕ Μυκόνου – ΑΣ Ρόδος

Παναργειακός – ΑΠΣ Πάτραι

Πέμπτη 9 Φεβρουαρίου – 3.00 μ.μ.

Πανιώνιος – Αιολικός