Αθρόα προσέλευση του κοινού στην ομιλία του Δημήτρη Κουτσούλη στην Τρίπολη

Αθρόα προσέλευση του κοινού στην ομιλία του Δημήτρη Κουτσούλη στην Τρίπολη

Ομιλία σήμερα σε Κυπαρισσία

Στο ασφυκτικά γεμάτο αμφιθέατρο του Αποστολοπούλειου Πνευματικού Κέντρου Τρίπολης πραγματοποιήθηκε η κεντρική προεκλογική ομιλία του υποψήφιου περιφερειάρχη Πελοποννήσου, Δημήτρη Κουτσούλη.

Στο πλαίσιο της ομιλίας του αναφέρθηκε στα διαχρονικά προβλήματα της Αρκαδίας, αλλά και γενικότερα της Περιφέρειας Πελοποννήσου. Μίλησε δε για τα προβλήματα στον τομέα της υγείας, στην αγροτική και κτηνοτροφική παραγωγή, αλλά και για την έλλειψη υποδομών. Σε μία συγκινητική ομιλία ο Δημήτρης Κουτσούλης αναφέρθηκε στην επαγγελματική του πορεία στην Τρίπολη, ενώ μπροστά στην αθρόα προσέλευση του κοινού, δεν έκρυψε τη συγκίνησή του.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στην εκδήλωση βρέθηκαν και γονείς μαζί με τα παιδιά τους, στα οποία ο Δημήτρης, ως μαιευτήρας, ήταν αυτός που έδωσε την «πρώτη ανάσα».

Παρών στην εκδήλωση ήταν ο βουλευτής, επικεφαλής του ψηφοδελτίου Επικρατείας ΠΑΣΟΚ – Κίνημα Αλλαγής, Παναγιώτης Δουδωνής, καθώς και ο βουλευτής Αρκαδίας, Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος.

Σήμερα Παρασκευή, 6 Οκτωβρίου, στις 7.30 το απόγευμα, θα πραγματοποιηθεί η κεντρική προεκλογική ομιλία του κ. Κουτσούλη στην κεντρική πλατεία της Κυπαρισσίας.