Εκλογή Μαρινάκου στο νέο Διοικητικό Συμβούλιο της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων

Εκλογή Μαρινάκου στο νέο Διοικητικό Συμβούλιο της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων

Με μεγάλη συμμετοχή αλλά και με σημαντικές ανατροπές ολοκληρώθηκαν οι αρχαιρεσίες της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων στο ξενοδοχείο Divani Caravel στην Αθήνα στις 12 Οκτωβρίου.

Οι εκλογές παρουσίασαν πρωτοφανές ενδιαφέρον για το ιστορικό της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων, εφόσον καταγράφηκε ο υψηλότερος ιστορικά αριθμός υποψηφίων για το νέο Διοικητικό Συμβούλιο και η μεγαλύτερη συμμετοχή ψηφισάντων  προέδρων και αντιπροσώπων, προερχομένων από 52 Ενώσεις από όλη την Ελλάδα. Μεταξύ των υποψηφίων για το νέο Δ.Σ. ήταν και ο πρόεδρος Ένωσης Ξενοδοχείων Αρκαδίας και πρόεδρος του Τουριστικού Οργανισμού Πελοποννήσου, επίκουρος καθηγητής Κωνσταντίνος Μαρινάκος, ο οποίος και εξελέγη τακτικό μέλος, συγκεντρώνοντας σε ψήφους το 46% εκ των συμμετασχόντων εκλεκτόρων. 

Τα νέα 12 τακτικά μέλη που θα διοικήσουν την Πανελλήνια Ομοσπονδία Ξενοδόχων τα επόμενα τρία έτη είναι: Γιάννης Χατζής (Ρόδος), Ευγένιος Βασιλικός (Αθήνα), Άγγελος Καλλίας (Δράμα), Ανδρέας Μανδρίνος (Θεσσαλονίκη), Μανώλης Γιαννούλης (Χανιά), Ντίνα Σβύνου (Κως), Γεράσιμος Τιμοθεάτος (Κεφαλλονιά – Ιθάκη), Αντιγόνη Μαϊστράλη (Χίος), Κωνσταντίνος Μαρινάκος (Αρκαδία), Ηρακλής Τσιτλακίδης (Πιερία), Μπάμπης Βούλγαρης (Κέρκυρα) και Ιορδάνης Μιχαηλίδης (Δυτική Μακεδονία).