Πριν 94 χρόνια

Πριν 94 χρόνια

ΚΑΤΟΠΙΝ καταλλήλων ενεργειών του διοικητού του πρώτου Αστυνομικού Τμήματος Γιαλουράκου συνελήφθη κατά τας πρωινάς ώρας της χθες ο δια σωρείαν κλοπών και διαρρήξεων διωκόμενος Ιωάν. Τουρλομούσης ή Γρηγορίου δια τον οποίον ασχολείται το εγκληματολογικόν δελτίον αναζητήσεων. Ούτος σήμερον υπό ισχυράν συνοδείαν μεταφέρεται εις Αθήνας, καθόσον τυγχάνει και δραπέτης των φυλακών.

-ΚΑΤΑ χθεσινάς πληροφορίας εκ Κυπαρισσίας η Βασιλική χήρα Κ. Δημητρακοπούλου, κάτοικος Χριστιάνων, διατελούσα εις ενόχους ερωτικάς σχέσεις μετά του ομοχωρίου της Αγγελή Δημητροπούλου και καταστάσα έγκυος περί τον έβδομον μήνα της εγκυμοσύνης της προς απόκρυψιν των ανόμων ερώτων της κατόρθωσε δια διαφόρων φαρμάκων να υποστή έκτρωσιν την οποίαν πληροφορηθείσα η αστυνομία προέβη εις την σύλληψίν της, μετά δε την ομολογίαν της πράξεως της παρέπεμψεν εις τον Εισαγγελέαν Κυπαρισσίας.

-ΣΥΝΕΛΗΦΘΗ υπό τα όργανα της Υποδιοικήσεως Μεσσήνης ο Σπυρ. Ζουρτσάνος, διότι απεδείχθη εκ των γενομένων παρά της Αστυνομίας ανακρίσεων, ότι συμμετείχε εις τας διαπραχθείσας δια διαρρήξεων κλοπάς του Νικολάου Πετρουλάκη, παραπεμφθείς δε εις τον Εισαγγελέα προεφυλακίσθη.

ΔΙΑ τον αυτόν λόγον συνελήφθη υπό των Οργάνων της Υποδιοικήσεως Τριφυλίας, κατόπιν ειδοποιήσεως της Υποδιοικήσεως Μεσσήνης ο Πάνος Κωνστ. Τσιγαράς κάτοικος Περιβολίων.