Γαστρονομία

Φώτης Βαλλάτος: «Η Μεσσηνία προσφέρει στον επισκέπτη ολοκληρωμένη εμπειρία»

Ο καταξιωμένος δημοσιογράφος γαστρονομίας και “travel editor” του περιοδικού “Blue” της Aegean μιλά στο «Θάρρος» Ψάχνοντας πληροφορίες για...

Ο «Γαστρονόμος» κάνει Πάσχα στον Μοριά

Στο τεύχος Απριλίου του «Γαστρονόμου», που κυκλοφορεί αύριο 18/4 με την «Καθημερινή», η δημοσιογραφική ομάδα του περιοδικού περνά...

“Πάσχα στο Μοριά”

Όπως διαβάζουμε στο κείμενο της Νικολέτας Μακρυωνίτου για να προωθήσει το τεύχος του "Γαστρονόμου" της "Καθημερινής" την ερχόμενη...

skeak.gr, η ιστοσελίδα του Συλλόγου Εστίασης Καλαμάτας

Τη δική του ιστοσελίδα, όπου μπορούν να ενημερώνονται τα μέλη του αλλά και οι πολίτες, απέκτησε πλέον ο...

Γιάννης Τασόπουλος: Πρεσβευτής της Ελληνικής Γαστρονομίας και για το 2021 ο Φιλιατρινός pastry chef στο Σικάγο

Ακόμα μια διάκριση και επιτυχία, διαρκής ανοδική πορεία και αναγνώριση «Πρεσβευτής της Ελληνικής Γαστρονομίας για το 2021» ανακηρύχθηκε...

Λάδι “Μύρον”: Ο Διονύσης κι ο Μιχάλης εκμεταλλεύτηκαν δημιουργικά την καραντίνα!

Από τις πολύκαρπες ελιές της Περιστεριάς μόλις ξεκίνησε ένα καινούργιο και συναρπαστικό γευστικό ταξίδι! Ο Διονύσης Διονυσόπουλος και...

Μαϊάμι – Καλαμάτα, ένα “skype” δρόμος…

Αφιέρωμα στα εστιατόρια "Poseidon", που αποτελούν πλέον "αλυσίδα" και το ένα λειτουργεί απ΄το 2013 στην διάσημη παραλία του...

Σήμερα μαζί με το “Θάρρος” – Μεσσηνιακή “Γαστροπλοϊα”, αφιέρωμα στις γεύσεις του 1821

Με το φύλλο της Πέμπτης 31 Δεκεμβρίου θα κυκλοφορήσει το ένθετο ΓΑΣΤΡΟΠΛΟ’Ι’Α 64 σελίδων, αφιερωμένο στις γεύσεις του...

64 σελίδες “Γαστροπλοϊα” – αφιέρωμα στις γεύσεις του 1821, μαζί με το “Θάρρος” την Πέμπτη 31 Δεκεμβρίου

Με το φύλλο της Πέμπτης 31 Δεκεμβρίου θα κυκλοφορήσει το ένθετο ΓΑΣΤΡΟΠΛΟ'Ι'Α 64 σελίδων, αφιερωμένο στις γεύσεις του...

Έξι εστιατόρια απ’ τη Μεσσηνία βραβεύθηκαν στα «Restaurant 100 Awards 2020»

Η μεσσηνιακή γαστρονομία αντεπιτίθεται… Μεγαλύτερη από ποτέ ήταν η μεσσηνιακή παρουσία στα καθιερωμένα βραβεία “Restaurant 100 Awards” για...