ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ

Η Σοφία Βογιατζάκη έρχεται στην Καλαμάτα αποφασισμένη να μας κάνει να γελάσουμε

Από τις πιο αγαπημένες ηθοποιούς του ελληνικού κοινού είναι η Σοφία Βογιατζάκη, μια ηθοποιός με ανεξάντλητο χιούμορ, που...

Απόστολος Αθανασόπουλος – Κατερίνα Παπαδάκη: Δύο γιατροί που άφησαν τη σιγουριά της Γερμανίας για την Καλαμάτα

Εκατοντάδες είναι οι Καλαματιανοί του εξωτερικού που έχουν φιλοξενηθεί στις σελίδες του «Θάρρους», νέοι που άφησαν την Ελλάδα...

Νέα σελίδα για το Θέατρο Νηπιαγωγείο

Μιλούν στο «Θ» η Καλλιρρόη Βελέντζα και η Κωνσταντίνα Κολόκα  Όταν το 2016 το Θέατρο Νηπιαγωγείο έκανε την...

Δήμητρα Διγώνη: Με 5 παιδιά και 3 εγγόνια, στα έδρανα του Πανεπιστημίου

Η Δήμητρα Διγώνη, ως απόφοιτη του Γενικού Εσπερινού Λυκείου Καλαμάτας, σε λίγες ημέρες θα καθίσει στα έδρανα του...

«O ilios» από την Ουκρανία «έντυσε» με μελωδίες το φετινό καλοκαίρι της Καλαμάτας

Τρεις νεαροί μουσικοί «πλημμυρίζουν» καθημερινά τους δρόμους της πόλης με υπέροχη μουσική Με υψηλές θερμοκρασίες και τους δρόμους...

Νίκος Στακιάς: «Όραμά μου να συμβάλω με την εμπειρία μου στην ανάπτυξη του τόπου μου»

Την ώρα που το «brain drain» συνεχίζεται με αμείωτο ρυθμό στη χώρα μας, υπάρχουν και εξαιρέσεις που ακολουθούν...

ΤΟμΥ Καλαμάτας: Συμπληρώθηκε ο πρώτος χρόνος, αλλά ο κόσμος ακόμα δεν τη γνωρίζει

  Μεγάλο το έλλειμμα ενημέρωσης     Πάνω από ένα χρόνο λειτουργίας συμπλήρωσε, αγγίζοντας τους 15 μήνες, η...

Λουκάς Μαργαρίτης για το δίκτυο 5G: “Στο βωμό του κέρδους οι επιπτώσεις στην υγεία αγνοούνται”

 "Οι πολίτες να μάθουν να προστατεύονται από την ακτινοβολία”  Το «Θάρρος», στo πλαίσιο ενημέρωσης των αναγνωστών του για το...

Ευάγγελος Σδόγγος: «Αυτό που έχει σημασία στο δίκτυο 5G είναι η ισχύς εκπομπής και αυτή θα πρέπει να βρίσκεται εντός των επιτρεπτών από την ΕΕΤΤ ορίων»

«Η ηλεκτρομαγνητική ακτινοβολία η οποία εκπέμπεται από τις κεραίες που χρησιμοποιούνται στο 5G είναι ακριβώς ίδια με ήδη...

Bruno Verjus: «Η Μεσσηνία διαθέτει τα πάντα για να γίνει ένας γαστρονομικός παράδεισος.»

Ο φημισμένος γάλλος σεφ, ιδιοκτήτης εστιατορίου βραβευμένο με αστέρι Michelin , μιλά στο "Θάρρος" «Το μυστικό της επιτυχίας...