Και η οικογένεια Γ. Κομμάτη δηλώνει παράσταση πολιτικής αγωγής για το έγκλημα


Παράσταση πολιτικής αγωγής αναμένεται να καταθέσει σήμερα στην ανακρίτρια Καλαμάτας η οικογένεια του 25χρονου Γιάννη Κομμάτη, ο οποίος δολοφονήθηκε μαζί με το φίλο του Κώστα Σγούρο τον προηγούμενο μήνα στη Μάνη. Η οικογένεια του αδικοχαμένου επαγγελματία οπλίτη, μαζί με δικηγόρο από τη Σάμο, αναμένεται να φτάσουν σήμερα στη Μεσσηνία.
Στο μεταξύ, οι υπολογιστές που κατασχέθηκαν από τα σπίτια των δύο 18χρονων δραστών σε Κάμπο και Καλαμάτα, έχουν ήδη σταλεί στα εργαστήρια της Αστυνομίας στην Αθήνα, προκειμένου να εξεταστεί αν υπάρχει κάποιο στοιχείο που θα βοηθήσει στην περαιτέρω έρευνα της υπόθεσης.
Από την πλευρά, ωστόσο, της οικογένειας Κ. Σγούρου, ο δικηγόρος της Κ. Μαργέλης επιμένει πως τα στοιχεία που διαθέτουν για τη συμμετοχή και τρίτου προσώπου είναι ακλόνητα και σύντομα θα τα αποκαλύψει.
Υπενθυμίζεται πως ο κ. Μαργέλης έχει μιλήσει για βέβαιη εμπλοκή τρίτου νεαρού από την περιοχή του Κάμπου, ο οποίος, όπως ισχυρίζεται, γνώριζε νωρίτερα για το κακό που θα γινόταν. Επίσης, αφήνει υπόνοιες για τέταρτο άτομο που βοήθησε στη συγκάλυψη των δραστών, μετά το διπλό φόνο.
Β.Β.