Γιορτή για το κλείσιμο της σχολικής χρονιάς στο 10ο Δημοτικό Σχολείο Καλαμάτας

Γιορτή για το κλείσιμο της σχολικής χρονιάς στο 10ο Δημοτικό Σχολείο Καλαμάτας

Χρώματα, ζωντάνια και παιδικές φωνές κατέκλυσαν το προαύλιο του 10ου Δημοτικού Σχολείου Καλαμάτας το απόγευμα της Τετάρτης, στην αποχαιρετιστήρια γιορτή για το κλείσιμο της σχολικής χρονιάς.

Ο διευθυντής του σχολείου, Γιάννης Χριστόπουλος, που διοργάνωσε μαζί με τους υπόλοιπους δασκάλους την εκδήλωση, ευχήθηκε σε γονείς και μαθητές ένα καλό και ξέγνοιαστο καλοκαίρι.

Χαιρετισμό απηύθυναν ο δήμαρχος Καλαμάτας Θανάσης Βασιλόπουλος, η θεματική αντιπεριφερειάρχης Τουρισμού Άννα Καλογεροπούλου, η διευθύντρια του 7ου Γυμνασίου Καλαμάτας Μαρία Νικητοπούλου, η πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 10ου Δημοτικού Σχολείου, Δήμητρα-Σταματία Δημοπούλου και ο πρόεδρος Σχολικής Επιτροπής του Δήμου Καλαμάτας, Παύλος Κλάδης.

Ακολούθησαν θεατρικά δρώμενα από τους μικρούς, αλλά και τους μεγαλύτερους μαθητές, ενώ όλοι μαζί αποχαιρέτησαν τους μαθητές της έκτης Δημοτικού και ανανέωσαν το ραντεβού για το Σεπτέμβριο, με την ευχή όλων να είναι πιο ευνοϊκές οι συνθήκες για όλους από τη νέα σχολική χρονιά.

Της Χριστίνας Μανδρώνη