Η Ανδριάνα Μπάμπαλη στις «Μουσικές Διαδρομές» στον κήπο του Μεγάρου Χορού Καλαμάτας

Η Ανδριάνα Μπάμπαλη στις «Μουσικές Διαδρομές» στον κήπο του Μεγάρου Χορού Καλαμάτας

Μια θαυμάσια βραδιά με τη Μόρφω Τσαΐρέλη


Την εξαιρετική Μόρφω Τσαϊρέλη φιλοξένησαν προχθές οι «Μουσικές Διαδρομές» στον κήπο του Μεγάρου Χορού Καλαμάτας, στο πλαίσιο του πολιτιστικού καλοκαιριού που διοργανώνουν ο Δήμος Καλαμάτας και η Κ.Ε. «Φάρις».

Η Μόρφω Τσαϊρέλη με τους συνεργάτες της παρουσίασαν μια πρωτότυπη μουσική παράσταση, με τα πιο αγαπημένα τραγούδια από τον κινηματογράφο και το θέατρο, ξυπνώντας τόσες μνήμες και εικόνες στους θεατές, με αποτέλεσμα να σιγοτραγουδούν μαζί της. Παλιά και νέα τραγούδια ‘’έδεσαν’’ σε μια θαυμάσια βραδιά, με τον κόσμο να καταχειροκροτεί την ερμηνεύτρια και τους μουσικούς της.

Να σημειωθεί πως την εκδήλωση χαιρέτισε ο πρόεδρος της «Φάρις», Π. Δρούγας.

Η Ανδριάνα Μπάμπαλη
Την επόμενη Τετάρτη, 4 Αυγούστου, στις 9.00 το βράδυ, στον ίδιο χώρο θα εμφανιστεί η Ανδριάνα Μπάμπαλη μαζί με την μπάντα Quarderinas quartet bedroom art sessions.

Η Ανδριάνα Μπάμπαλη παρέα με τρεις εξαιρετικούς φίλους μουσικούς, υποκινούμενοι και από το κίνημα των “Bedroom Artists”, μαζεύτηκαν στα σπίτια τους, προβάρουν τραγουδούν και ηχογραφούν αγαπημένα κλασικά τραγούδια (από Henry Mancini και A.C. Jobim ως Αρλέτα και Ν. Καρβέλα) υπό την καθοδήγηση και ενορχήστρωση του Άκη Κατσουπάκη.

Μια φρέσκια ματιά σε ένα σύνολο πασίγνωστων τραγουδιών, που δημιουργεί ένα πρόγραμμα διασκεδαστικό, ανάλαφρο και ταυτόχρονα υψηλής αισθητικής. Είναι δε το αποτέλεσμα των πρόσφατων Bedroom Art session τους!

Ανδριάνα Μπάμπαλη: κιθάρα, Τραγούδι

Αναστάσιος Μυσιρλής: τσέλο, τραγούδι

Βασιλική Μαζαράκη: βιολί

Άκης Κατσουπάκης: πιάνο.