Συνεδριάζει σήμερα το Περιφερειακό Συμβούλιο και για ΜΠΕ του δρόμου της Μάνης

Συνεδριάζει σήμερα το Περιφερειακό Συμβούλιο και για ΜΠΕ του δρόμου της Μάνης

Συνεδριάζει σήμερα το απόγευμα στις 6.00 το Περιφερειακό Συμβούλιο Πελοποννήσου, στο Αποστολοπούλειο Πνευματικό Κέντρο Τρίπολης.

Ανάμεσα στα θέματα που θα συζητηθούν είναι και τα εξής:

-Συζήτηση για την πορεία υλοποίησης των αποφάσεων του Περιφερειακού Συμβουλίου – Άμεση χρηματοδότηση για δράσεις και έργα στις πληγείσες περιοχές από τις πρόσφατες καταστροφικές πυρκαγιές

-Η θέση του Περιφερειακού Συμβουλίου Πελοποννήσου για την πλήρη ιδιωτικοποίηση της ΔΕΗ

-Αποδοχή ή μη των όρων και προϋποθέσεων χορήγησης του επενδυτικού δανείου από το Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων για την εκτέλεση του ενταγμένου έργου στο Ειδικό Αναπτυξιακό Πρόγραμμα «Αντώνης Τρίτσης»: «Αστική Αναζωογόνηση περιοχών Περιφέρειας Πελοποννήσου»

-Γνωμοδότηση επί της μελέτης περιβαλλοντικών επιπτώσεων του έργου: Βελτίωση 1ης Ε.Ο. Καλαμάτας – Αγ. Νικόλαος Μάνης (παράκαμψη κοινότητας Κάμπου και Σταυροπηγίου) στη ΔΕ Αβίας του Δ. Δυτικής Μάνης

-Γνωμοδότηση επί της μελέτης περιβαλλοντικών επιπτώσεων του έργου «Εγκατάσταση και λειτουργία σταθμού βάσης κινητής τηλεφωνίας και διάνοιξη οδού πρόσβασης» της εταιρείας VODAFON – ΠΑΝΑΦΟΝ Α.Ε.Ε.Τ. στη θέση «Καριούτα» Ξηροκαμπίου του Δήμου Τριφυλίας.