Η Καλαμάτα νίκησε στο φιλικό 4-1 το Διαβολίτσι

Η Καλαμάτα νίκησε στο φιλικό 4-1 το Διαβολίτσι

Στο φιλικό προετοιμασίας που έγινε σήμερα Σάββατο 13 Νοεμβρίου στο γήπεδο της Βαλύρας η Καλαμάτα νίκησε με 4-1 το Διαβολίτσι. Οι δύο ομάδες είχαν ρεπό στο πλαίσιο του αγωνιστικού προγράμματος της Super League 2 και της Γ’ Εθνικής και αντίστοιχα και οι δύο προπονητές, Νίκος Αναστόπουλος και Μάρκος Στεφανίδης, κάλυψαν με αυτό τον τρόπο το αγωνιστικό κενό. Στο πρώτο ημίχρονο η Καλαμάτα προηγήθηκε με αυτογκολ με 1-0 και στη συνέχεια ο Κόκκορης έκανε το 2-1. Στο δεύτερο ημίχρονο ο Λουκίνας πέτυχε δύο γκολ. Είχε ισοφαρίσει προσωρινά για λογαριασμό του ΑΟΔ ο πρώην αρχηγός των «μελανόλευκων», Κώστας Ηλιόπουλος.
ΚΑΛΑΜΑΤΑ: Ταΐρης, Μοζέρ, Αναστασόπουλος, Παπατόλιος, Κωνσταντινόπουλος, Τσαγκαλίδης, Ματέους, Παυλίδης, Τάτος, Κόκκορης, Μαρκόφσκι (Καπούταγλης, Καραχάλιος, Λουκίνας, Νάνι, Φελίπε Σκεντεράι, Ασαμόα).
ΑΟ ΔΙΑΒΟΛΙΤΣΙΟΥ: Μαρσέλο, Ζόζεφ, Θώδης, Λουπάνο, Κρεμύδας, Στραβάκος, Δημητρίου, Τσιγαρίδης, Ηλιόπουλος, Γουερέ, Μουλιάτος (Βέλλης, Μιχαλόπουλος, Βλάχος, Τσουκαλάς).


Δηλώσεις Αναστόπουλου
“Ήταν ένα τεστ προετοιμασίας ενόψει των επόμενων επίσημων υποχρεώσεων μας. Θέλαμε να βρούμε ρυθμό και δοκιμάσαμε όλους τους παίκτες μας γιατί κανείς δεν περισσεύει στην ομάδα μας. Έχουμε παιχνίδια με εμβόλιμες αγωνιστικές, είμαστε σε καλή κατάσταση, βάλαμε 4 γκολ και πιστεύω οτι θα πάμε καλά και στα επίσημα παιχνίδια”, ανέφερε σε δηλώσεις του μετά το παιχνίδι ο προπονητής της Καλαμάτας, Νίκος Αναστόπουλος.
Όλα 2πλά στη Super League 2!
Με τρία παιχνίδια άνοιξε σήμερα η αυλαία της 2ης αγωνιστικής της Super League 2, με τους φιλοξενούμενους να πανηγυρίζουν σε όλες τις περιπτώσεις τη νίκη! Ειδικότερα σημειώθηκαν τα εξής αποτελέσματα:
Καραϊσκάκης – Κηφισιά 0-2
Ζάκυνθος – Αιγάλεω 0-1
ΟΦ Ιεράπετρας – Καλλιθέα 1-2
Το πρόγραμμα της Κυριακής (14/11, 3 μ.μ.)
Παναθηναϊκός Β’-ΑΕΚ Β’
Εργοτέλης-Επισκοπή
Αστέρας Βλαχιώτη-Ρόδος
Διαγόρας Ρόδου-Λεβαδειακός
Χανιά-Ηρόδοτος
Ρεπό: Καλαμάτα