«Θα σας λυπηθούνε οι πάροχοι»

«Θα σας λυπηθούνε οι πάροχοι»

Λύση από το νεοφιλελεύθερο… πανέρι έδωσε ο υφυπουργός Εργασίας, Π. Τσακλόγλου, για όσους καταναλωτές πλήττονται από την ενεργειακή κρίση: όσοι δεν μπορούν να πληρώσουν το λογαριασμό του ρεύματος να τηλεφωνούν να κλαφτούν στην εταιρεία και αυτή ίσως συγκινηθεί και δείξει κατανόηση!

Ο κ. Τσακλόγλου μίλησε στο ραδιόφωνο των «Παραπολιτικών», όπου και ρωτήθηκε αν η κυβέρνηση σκέφτεται να παρέμβει προκειμένου να μην κόβεται, για παράδειγμα, το ρεύμα στις μεγάλες εκείνες κατηγορίες πληθυσμού, ιδιαίτερα τους συνταξιούχους, που δε θα καταφέρουν να τα βγάλουν πέρα στην καθημερινότητά τους και που βλέπουν το λογαριασμό του ρεύματος ή το λογαριασμό του πετρελαίου θέρμανσης να είναι τέτοιος που δε φτάνει όχι μόνο η σύνταξη ενός μήνα, αλλά ούτε δύο ή τριών μηνών.

Τι είπε λοιπόν; Είπε ότι «για το συγκεκριμένο πράγμα το οποίο αναφέρατε, διάβαζα κι εγώ σε εφημερίδες ότι κόπηκε το ρεύμα σε συνταξιούχο πολύ μεγάλης ηλικίας. Αυτές είναι κάποιες πραγματικά ακραίες περιπτώσεις, το οποίο νομίζω ότι οποιοσδήποτε από τους αντίστοιχους θιγομένους έρθει σε επαφή με τον πάροχό του, εκεί -είναι ζήτημα του παρόχου βεβαίως, δε λέω- αλλά νομίζω ότι εκεί θα δείξουμε την αντίστοιχη κατανόηση». Ωραίος ο υφυπουργός…

Α.Π.