ΙΕΚ Ορίζων- Σπούδασε αυτό που αγαπάς πραγματικά και γράψε τη δική σου ιστορία!

ΙΕΚ Ορίζων- Σπούδασε αυτό που αγαπάς πραγματικά και γράψε τη δική σου ιστορία!

Το ΙΕΚ Ορίζων ξεκίνησε τη λειτουργία του το 2012, με τη φιλοδοξία να καλύψει το κενό που υπήρχε στην μετα-δευτεροβάθμια εκπαίδευση στη Νότια Πελοπόννησο, και αποτελεί το πρώτο Ιδιωτικό Ινστιτούτο Επαγγελματικής Κατάρτισης στην ευρύτερη περιοχή.

Σημαντικό πλεονέκτημα για την μελλοντική πορεία των εκπαιδευόμενων αποτελεί η γνωριμία με τα τοπικά προϊόντα, την ιστορία και την άυλη πολιτιστική κληρονομιά του τόπου μας, η συμμετοχή σε διαγωνισμούς κύρους με σημαντικές διακρίσεις, αλλά και η επιπλέον γνώση που παρέχεται μέσα από εξειδικευμένα σεμινάρια, στη διάρκεια του κύκλου σπουδών.

Η φιλοσοφία του ΙΕΚ είναι να εγγράφονται οι σπουδαστές που πραγματικά το επιθυμούν και που αγαπούν το επάγγελμα που έχουν διαλέξει.

Είμαστε εξειδικευμένοι στη γαστρονομία, στη φιλοξενία  και στα παιδαγωγικά. Αξίζει να σημειώσουμε ότι σπουδαστές των παιδαγωγικών πραγματοποιούν τα μαθήματά τους σε πραγματικές συνθήκες εργασίας και επωφελούνται της τεράστιας εμπειρίας των Εκπαιδευτηρίων Μπουγά στην προσχολική εκπαίδευση.

Στο ΙΕΚ Ορίζων οι διευθυντές σπουδών, οι εκπαιδευτές και το διοικητικό προσωπικό έχουν πολύ στενές σχέσεις με τους σπουδαστές σε έναν φιλικό, αλλά και αυστηρό –όταν πρέπει– περιβάλλον. Για εμάς προτεραιότητα είναι η αποκατάσταση των σπουδαστών και για αυτό δε διστάζουμε να είμαστε αυστηροί όπου χρειάζεται, αλλά και δίπλα στον σπουδαστή σε όλες τις επαγγελματικές ανησυχίες του. Δεν είναι τυχαίο ότι το ΙΕΚ ΟΡΙΖΩΝ φημίζεται για το ότι είναι σαν μία οικογένεια με τους σπουδαστές του.

Ταυτόχρονα στηρίζουμε τους απόφοιτους όσα χρονιά και αν περάσουν: Οι απόφοιτοί μας γνωρίζουν ότι μπορούν να χτυπήσουν την πόρτα μας όταν θα την χρειαστούν. Εξάλλου, όσοι επιθυμούν, συμμετέχουν στις Ημέρες Καριέρας και περνούν συνεντεύξεις για θέσεις επαγγελματιών. Η επαγγελματική αποκατάσταση των αποφοίτων και των σπουδαστών μας αποτελεί το καμάρι και τη μεγαλύτερη διαφήμισή μας! Εργάζονται σε θέσεις κλειδιά, σε ποσοστό άνω του 90% και είμαστε ιδιαίτερα περήφανοι για όλες τις επαγγελματικές επιτυχίες τους.

Φροντίζουμε να τους προσφέρουμε τα απαραίτητα εφόδια για να εξελιχθούν σε επαγγελματίες με προοπτική και να γράψουν τη δική τους ιστορία επιτυχίας

Για περισσότερες πληροφορίες:

☎️27210 94277   /     www.iek-orizon.gr