Διενέργεια Μαγνητικής Τομογραφίας Καρδιάς στην Affidea Καλαμάτας

Διενέργεια Μαγνητικής Τομογραφίας  Καρδιάς στην Affidea Καλαμάτας

Στο πλαίσιο της διαρκούς προσπάθειας αναβάθμισης και ανάπτυξης των παρεχόμενων υπηρεσιών του για την καλύτερη εξυπηρέτηση των πολιτών, το Διαγνωστικό Κέντρο Affidea Καλαμάτας θα διενεργεί την εξέταση της Μαγνητικής Τομογραφίας Καρδιάς, μιας νέας εξειδικευμένης απεικονιστικής εξέτασης, εμπλουτίζοντας την ιατρική φαρέτρα του και προσφέροντας ένα ολοκληρωμένο περιβάλλον υπηρεσιών υγείας και ασφάλειας.

Η Μαγνητική Τομογραφία Καρδιάς χρησιμοποιεί μόνο τις ιδιότητες του απλού μαγνητικού πεδίου, χωρίς ιοντίζουσα ακτινοβολία. Με τη βοήθεια της σύγχρονης τεχνολογίας που διαθέτει η Αffidea, η Μαγνητική Τομογραφία Καρδιάς παρέχει εικόνες υψηλής ευκρίνειας τόσο των καρδιακών δομών όσο και των καρδιακών τοιχωμάτων, δίνοντας πληροφορίες σχετικά με τη σύστασή τους.

Η εξέταση διαρκεί περίπου 45 λεπτά και ο εξεταζόμενος δε νιώθει κανένα πόνο.

Η Μαγνητική Τομογραφία Καρδιάς είναι εξέταση εκλογής golden standard στις παρακάτω περιπτώσεις:

1. Ανάδειξη μυοκαρδιακής ουλής έπειτα από έμφραγμα του μυοκαρδίου και εκτίμηση βιώσιμου μυοκαρδίου και, κατ’ επέκταση, πιθανότητα αναβίωσης ύστερα από επαναγγείωση

2. Διάγνωση μυοκαρδιοπάθειας σε ασθενείς με επηρεασμένη καρδιακή λειτουργία και φυσιολογική στεφανιογραφία

3. Αναζήτηση θρόμβου της αριστερής κοιλίας

4. Αναζήτηση μυοκαρδίτιδας

5. Εκτίμηση καρδιακών όγκων (σχεδόν ιστολογικά χαρακτηριστικά)

6. Εκτίμηση ενδοκαρδιακών επικοινωνιών.

Μιλώντας σχετικά η διοικητική διευθύντρια της Αffidea Καλαμάτας, Παναγιώτα Τατσάκη, σημείωσε: «Ο σεβασμός προς τον άνθρωπο, οι υψηλής ποιότητας υπηρεσίες και η διαρκής μας εξέλιξη αποτελούν τους πυλώνες λειτουργίας του Διαγνωστικού Κέντρου, το οποίο κατά τα 32 χρόνια αδιάλειπτης λειτουργίας του έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη των εξεταζομένων.

Όλοι εμείς, στην Affidea, εγγυόμαστε υπεύθυνα ότι η τεχνολογία αιχμής και το άρτια καταρτισμένο ιατρικό προσωπικό μας παραμένουν στην πρωτοπορία του κλάδου, με αφοσίωση στη βελτίωση της περίθαλψης και της ποιότητας ζωής των ανθρώπων που μας εμπιστεύονται το πολυτιμότερο αγαθό, την υγεία τους».

Πληροφορίες

Αρτέμιδος 117, Καλαμάτα

T: +30 27210 94777-8

E: kalamata@affidea.com, kalamata.reception@affidea.com

Ώρες Λειτουργίας:07.00 – 21.00 Καθημερινά&08.00 – 14.00 Σάββατο