Διαγνωστικό Κέντρο Affidea Καλαμάτας: Νέο Υπερσύγχρονο Ακτινογραφικό Σύστημα (X – Ray)

Διαγνωστικό Κέντρο Affidea Καλαμάτας: Νέο Υπερσύγχρονο Ακτινογραφικό Σύστημα (X – Ray)

Επενδύοντας σταθερά στην ψηφιακή τεχνολογία αιχμής, ο Όμιλος Διαγνωστικών Κέντρων Affidea αναβαθμίζει τον απεικονιστικό στόλο του, με στόχο τη βέλτιστη απεικόνιση κι ένα ολοκληρωμένο περιβάλλον υπηρεσιών υγείας και ασφάλειας. Μια νέα εποχή ξεκινά για τη δυνατότητα πραγματοποίησης όλων των κλασικών και εξειδικευμένων απεικονιστικών εξετάσεων με μηχανήματα καινοτόμου σάρωσης, σε φιλικές συνθήκες κι ευχάριστο περιβάλλον, με άριστο όσο και άμεσο διαγνωστικό αποτέλεσμα.

Στο πλαίσιο αυτό, η Affidea Καλαμάτας υποδέχεται στο ακτινολογικό τμήμα της ένα προηγμένο σύστημα ακτινογραφίας, το MULTIX Impact VA2, το οποίο βελτιώνει την πρόσβαση στην περίθαλψη, ενώ η αξιόπιστη απόδοσή του παρέχει έγκαιρη φροντίδα υψηλής ποιότητας σε όλους τους εξεταζόμενους.

Το MULTIX Impact – Siemens προσφέρει ένα ευρύ φάσμα προκαθορισμένων προγραμμάτων οργάνων που περιλαμβάνουν παραμέτρους απεικόνισης για διαφορετικά μέρη του σώματος. Τα προγράμματα επιταχύνουν τη ροή εξέτασης, ενώ ελαχιστοποιούν τα ανθρώπινα λάθη, επιτρέποντας στους ιατρούς να λαμβάνουν υψηλής ποιότητας και ανάλυσης εικόνες που χρειάζονται για να κάνουν ακόμα πιο ακριβείς διαγνώσεις.

Τα ειδικά παιδιατρικά προγράμματα οργάνων επιτυγχάνουν υψηλή ποιότητα εικόνας σε χαμηλή δόση, με αποτέλεσμα πιο ασφαλείς και αποτελεσματικές παιδιατρικές εξετάσεις.

Το νέο ακτινογραφικό σύστημα της Affidea Καλαμάτας προσφέρει, γρήγορα και αποτελεσματικά, ακτινογραφίες υψηλής ψηφιακής ποιότητας. Ο εργονομικός σχεδιασμός του και η ελεύθερη πλωτή επίπεδη επιφάνεια επιτραπέζιας επιφάνειας επιτρέπουν την εύκολη πρόσβαση και μεταφορά ατόμων με ειδικές ανάγκες, ηλικιωμένων ασθενών και παιδιών, ενώ η προηγμένη τεχνολογία συμβάλλει στη δημιουργία μιας θετικής εξεταστικής εμπειρίας.

«Αυτή η τελευταία επένδυση αποτελεί τη δέσμευσή μας για τη συνεχή βελτίωση της ποιότητας των υπηρεσιών υγείας που παρέχουμε στην πόλη και στους συμπολίτες μας. Είναι ένα ακόμη βήμα προς την καλύτερη υγεία, παρέχοντας στους εξεταζόμενούς μας και στους ιατρούς μας τα καλύτερα εργαλεία για τη διάγνωση, τη θεραπεία και την περίθαλψη» αναφέρει σχετικά η κα Παναγιώτα Τατσάκη, διευθύντρια Affidea Καλαμάτας.