Με Μπουσμπίμπα και Τριανταφυλλάκη η Καλαμάτα «φιλικά» 2-0 τον ΑΟ Διαβολιτσίου

Με Μπουσμπίμπα και Τριανταφυλλάκη η Καλαμάτα «φιλικά» 2-0 τον ΑΟ Διαβολιτσίου

Η Καλαμάτα νίκησε το Σάββατο 3 Οκτωβρίου στο γήπεδο της Μικρομάνης σε φιλικό παιχνίδι τον ΑΟ Διαβολιτσίου, με σκορ 2-0. Ο Νίκος Αναστόπουλος χρησιμοποίησε όλους τους παίκτες, συμπεριλαμβανομένων των νεοφερμένων Τσελεπίδη και Μαρκόφσκι, με εξαίρεση όμως τον Παπατόλιο ο οποίος αντιμετώπιζε ένα μικρό πρόβλημα τραυματισμού. Λίγο πριν το τέλος του πρώτου ημιχρόνου, ο Μπουσμπίμπα έκανε το 1-0, ύστερα από ωραία ενέργεια και ασιστ του Κέρι. Στο 75ο λεπτό ο Τριανταφυλλάκης με ωραίο σουτ έκανε το 2-0. Η Μαύρη Θύελλα είχε καλή κυκλοφορία της μπάλας και ευκαιρίες για άλλα τέρματα.

Δηλώσεις Νίκου Αναστόπουλου

 «Θα δώσω και τη ψυχή μου για να δω τη Μαύρη Θύελλα να παίρνει την άνοδο στη SL2. Ευχαριστώ πολύ τον κόσμο που ήταν στη Μικρομάνη. Η ομάδα είναι σε φάση μονταρίσματος. Το σκορ θα μπορούσε να είναι μεγαλύτερο λόγω των φάσεων που δημιουργήσαμε», ανέφερε σε δηλώσεις του ο προπονητής της Καλαμάτας, Νίκος Αναστόπουλος, μετά το φιλικό παιχνίδι με το Διαβολίτσι.

ΚΑΛΑΜΑΤΑ (Νίκος Αναστόπουλος): Ταΐρης (46’ Αραμπατζής), Μαβινγκά, Κωνσταντινόπουλος (46’ Τσελεπίδης), Παπαγεωργίου (75’ Γκαλίτσιος), Ζαχαρόπουλος (63’ Σουμπίνιο), Νατσιόπουλος (46’ Τριανταφυλλάκης), Κέρι (72’ Μαρκόφσκι), Ηλιόπουλος (46’ Γουέσλι).

ΑΟ ΔΙΑΒΟΛΙΤΣΙΟΥ (Αλέξης Μαντζούνης): Δήμας (86’ Σουλαντίκας), Σταματελόπουλος (67’ Βλάχος), Φωτόπουλος (84’ Ψυχογιάννης), Μπαλόπουλος, Τζανετέας, Καλογερόπουλος, Τσεπελέ (46’ Κοτσοβός), Πιτσιλής (67’ Γεωργιόπουλος), Αθανασόπουλος (67’ Τσουκαλάς), Γκελκέρια (89’ Κυριακούλης), Μουλιάτος (67’ Πάγια).