Γαστροπλοΐα
Γαστροπλοΐα
Χάνοντας το στοίχημα του οινοτουρισμού στη Μεσσηνία
Μόνο ένα μεσσηνιακό οινοποιείο θα συμμετάσχει στη δράση του Σαββατοκύριακου «Ανοιχτές Πόρτες» που θα πραγματοποιηθεί παράλληλα στα οινοποιεία...
Ζυρίχη: Η αυθεντική γεύση της Μεσσηνίας στο Savoy Brasserie & Bar
Το Mandarin Oriental, Costa Navarino, μεταφέρει τις πλούσιες γεύσεις του βραβευμένου εστιατορίου Oliviera στη Ζυρίχη. Από σήμερα 14...
Plato’s plate: Η Νότια Ελλάδα άνοιξε την αυλαία της νέας σύγχρονης γιορτής της ελληνικής γαστροσοφίας
Με τον πιο εύγευστο τρόπο ξεκίνησε ο Μάιος στην Κεντρική Λαχαναγορά της Αθήνας. Tο Σάββατο 3 και την...
Δημήτρης Φίλντισης: «Έχω μια λόξα με το κρέας από μικρός»
Η πρώτη γνωριμία με τον Δημήτρη Φίλντιση ήταν το 2003. Ήχος, φως, φωτογραφία… Έτσι τον γνώρισα από έναν...
Ελλάς Bistro: 20+10 χρόνια λειτουργίας – Εδώ που οι γεύσεις ανταμώνουν την καλή παρέα
Μοιράζομαι το φαγητό… μοιράζομαι τη χαρά… Ελλάς Bistro… ένας «ζεστός» χώρος για την παρέα, όπου το μενού έχει...
Harma Foods στην Αγορά και γκουρμέ προτάσεις στο μανιταροπωλείο «Cantharella»
«Αγάπη και πάθος», με αυτά ως κινητήριο δύναμη και με την υποστήριξη της οικογένειάς του, ο Λάμπρος Καραγγελής...
Ένα γευστικό «μπλε καναρίνι» κελαηδά στην Καλαμάτα
Γαστρονόμος. Ο Κωνσταντίνος Βασιλειάδης, σεφ και ιδιοκτήτης του γαστρομαγειρείου «Μπλε Καναρίνι», μετά τη θητεία του σε μεγάλες κουζίνες...
Ο Ματ Ντέιμον και η φάβα…
Η Μεσσηνία έχει μετατραπεί σε σκηνικό χολιγουντιανής παραγωγής, καθώς εκεί πραγματοποιούνται τα γυρίσματα της ταινίας Οδύσσεια του Κρίστοφερ...
“Ταβερνείον Ηλίας Αλοίμονος 1965”: Τέσσερις «νοστιμιές» στον ίδιο χώρο
Γιάννα, Μαρία, Πένη και μαμά Ευγενία Το ραντεβού ήταν για τις 11.00 το πρωί. Τα κορίτσια ήρθαν φορτωμένα...
“Merci Chef”: Εβδομάδα Γαλλικής Γαστρονομίας έως τις 21 Μαρτίου
Από τη Γαλλική Πρεσβεία και το Γαλλικό Ινστιτούτο Για δεύτερη χρονιά η Γαλλική Πρεσβεία και το Γαλλικό Ινστιτούτο...