Γαστροπλοΐα

Γαστροπλοΐα

Δημήτρης Φίλντισης: «Έχω μια λόξα με το κρέας από μικρός»

Η πρώτη γνωριμία με τον Δημήτρη Φίλντιση ήταν το 2003. Ήχος, φως, φωτογραφία… Έτσι τον γνώρισα από έναν...

Ελλάς Bistro: 20+10 χρόνια λειτουργίας – Εδώ που οι γεύσεις ανταμώνουν την καλή παρέα

Μοιράζομαι το φαγητό… μοιράζομαι τη χαρά… Ελλάς Bistro… ένας «ζεστός» χώρος για την παρέα, όπου το μενού έχει...

Harma Foods στην Αγορά και γκουρμέ προτάσεις στο μανιταροπωλείο «Cantharella»

«Αγάπη και πάθος», με αυτά ως κινητήριο δύναμη και με την υποστήριξη της οικογένειάς του, ο Λάμπρος Καραγγελής...

Ένα γευστικό «μπλε καναρίνι» κελαηδά στην Καλαμάτα

Γαστρονόμος. Ο Κωνσταντίνος Βασιλειάδης, σεφ και ιδιοκτήτης του γαστρομαγειρείου «Μπλε Καναρίνι», μετά τη θητεία του σε μεγάλες κουζίνες...

Ο Ματ Ντέιμον και η φάβα…

Η Μεσσηνία έχει μετατραπεί σε σκηνικό χολιγουντιανής παραγωγής, καθώς εκεί πραγματοποιούνται τα γυρίσματα της ταινίας Οδύσσεια του Κρίστοφερ...

“Ταβερνείον Ηλίας Αλοίμονος 1965”: Τέσσερις «νοστιμιές» στον ίδιο χώρο

Γιάννα, Μαρία, Πένη και μαμά Ευγενία Το ραντεβού ήταν για τις 11.00 το πρωί. Τα κορίτσια ήρθαν φορτωμένα...

“Merci Chef”: Εβδομάδα Γαλλικής Γαστρονομίας έως τις 21 Μαρτίου

Από τη Γαλλική Πρεσβεία και το Γαλλικό Ινστιτούτο Για δεύτερη χρονιά η Γαλλική Πρεσβεία και το Γαλλικό Ινστιτούτο...

Χρυσοί Σκούφοι 2025: Τρία Μεσσηνιακά εστιατόρια στα καλύτερα της Ελλάδας

Απονεμήθηκαν τη Δευτέρα οι Χρυσοί Σκούφοι από το «Αθηνόραμα» στα καλύτερα εστιατόρια της χώρας. Προσωπικότητες από το χώρο του πολιτισμού,...

Καθαρά Δευτέρα: Οδηγίες στους καταναλωτές για τα Σαρακοστιανά – Τι να προσέχετε

Οδηγίες για την αγορά και συντήρηση των τροφίμων που καταναλώνονται το τριήμερο της Καθαράς Δευτέρας, δίνει ο Ενιαίος...

Αγορά Καλαμάτας: Ελαφρώς αυξημένο το κόστος για το φετινό σαρακοστιανό τραπέζι

Ξεκινά σταδιακά η προετοιμασία για την αγορά τροφίμων που «θα πλαισιώσουν» το φετινό σαρακοστιανό τραπέζι, καθώς βρισκόμαστε λίγες...