Γαστροπλοΐα

Γαστροπλοΐα

64 σελίδες “Γαστροπλοϊα” – αφιέρωμα στις γεύσεις του 1821, μαζί με το “Θάρρος” την Πέμπτη 31 Δεκεμβρίου

Με το φύλλο της Πέμπτης 31 Δεκεμβρίου θα κυκλοφορήσει το ένθετο ΓΑΣΤΡΟΠΛΟ'Ι'Α 64 σελίδων, αφιερωμένο στις γεύσεις του...

Έξι εστιατόρια απ’ τη Μεσσηνία βραβεύθηκαν στα «Restaurant 100 Awards 2020»

Η μεσσηνιακή γαστρονομία αντεπιτίθεται… Μεγαλύτερη από ποτέ ήταν η μεσσηνιακή παρουσία στα καθιερωμένα βραβεία “Restaurant 100 Awards” για...

Poseidon Oceanview: Ήρθε και στην Καλαμάτα με την υπόσχεση μοναδικών γαστρονομικών «ταξιδιών»

-Από το Miami Beach τώρα και στη… Ναυαρίνου Το όνειρο των Βασίλη & Δημήτρη Πυλιώτη έγινε πραγματικότητα Την...

O διάσημος Γάλλος σεφ Bruno Verjus μαγειρεύει στις «Βερσαλλίες»… της Καλαμάτας

Ο φημισμένος Γάλλος σεφ Bruno Verjus, ιδιοκτήτης εστιατορίου βραβευμένο με αστέρι «Michelin», είχε «συστηθεί» στο κοινό της Μεσσηνίας...

Μεσογειακά Βραβεία Γεύσης και Ποιότητας 2020: Δεύτερη μεγάλη διάκριση για την Τυροκομική Μεσσήνης – Αφοί Γ Πετρόπουλοι ΑΒΕΕΤ

Δεύτερη μεγάλη διάκριση για το 2020 στο διαγωνισμό των Μεσογειακών Βραβείων γεύσης και ποιότητας Mediterranean Taste Awards 2020...

Ελαιουργεία Καραμπότσος: Υγρό Χρυσάφι από το Αμπελόφυτο Μεσσηνίας

Από το 1970 η Ελαιουργεία Καραμπότσος παράγει το υγρό χρυσάφι της Ελληνικής γης, στο Αμπελόφυτο Μεσσηνίας. Κάθε τόπος...

Μαντινεία: Ένα μπακάλικο παλιάς κοπής

Ένα θησαυρός τοπικών γεύσεων που στηρίζει τους μικρούς παραγωγούς και στα ράφια του μπορεί να ανακαλύψει κανείς παραδοσιακές,...

Φάρμα Κατσίρα: Για τους λάτρεις του εκλεκτού!

Με πορεία 100 χρόνων και με στόχο την ανάδειξη της υγιεινής, ελληνικής παραδοσιακής διατροφής η οποία βασίζεται σε...

Ελαιώνες Οικογένειας Μπόβη: Tο όραμα ξεπερνά τα εμπόδια

Οι Ελαιώνες της οικογένειας Μπόβη “Bovis Family Greek Groves” είναι μια οικογενειακή αγροτική επιχείρηση, που ιδρύθηκε το 2005....

Μέλι Ταϋγέτου: Μελισσοκομία Φωτόπουλος

Μέλι, ένα από τα πιο χαρακτηριστικά προϊόντα της Ελληνικής γαστρονομίας. Το χρησιμοποιούμε σε ψωμιά, γλυκά, σαλάτες, ροφήματα και...