Γαστροπλοΐα

Γαστροπλοΐα

Χρυσοί Σκούφοι 2025: Τρία Μεσσηνιακά εστιατόρια στα καλύτερα της Ελλάδας

Απονεμήθηκαν τη Δευτέρα οι Χρυσοί Σκούφοι από το «Αθηνόραμα» στα καλύτερα εστιατόρια της χώρας. Προσωπικότητες από το χώρο του πολιτισμού,...

Καθαρά Δευτέρα: Οδηγίες στους καταναλωτές για τα Σαρακοστιανά – Τι να προσέχετε

Οδηγίες για την αγορά και συντήρηση των τροφίμων που καταναλώνονται το τριήμερο της Καθαράς Δευτέρας, δίνει ο Ενιαίος...

Αγορά Καλαμάτας: Ελαφρώς αυξημένο το κόστος για το φετινό σαρακοστιανό τραπέζι

Ξεκινά σταδιακά η προετοιμασία για την αγορά τροφίμων που «θα πλαισιώσουν» το φετινό σαρακοστιανό τραπέζι, καθώς βρισκόμαστε λίγες...

Costa Navarino: Συνεργασία με το βραβευμένο με αστέρι Michelin εστιατόριο CTC Urban Gastronomy και τον σεφ Αλέξανδρο Τσιοτίνη

Μια νέα γαστρονομική εμπειρία ξεκινά στην Costa Navarino, καθώς το βραβευμένο με αστέρι Michelin εστιατόριο CTC Urban Gastronomy...

Το “Mandarin Oriental, Costa Navarino” ταξιδεύει τη γεύση της Ελλάδας σε όλο τον κόσμο

Το “Mandarin Oriental, Costa Navarino” ταξιδεύει στον κόσμο και “αποκαλύπτει" το εστιατόριο Oliviera. Ένα ταξίδι γεύσεων και αρωμάτων...

Φέτα: Σε κίνδυνο ο ελληνικός «λευκός χρυσός»

Άσχημα μαντάτα φέρνει η Mercosur Ισχυρό πλήγμα φέρνει η συμφωνία Ε.Ε. – Mercosur στο εμβληματικό ελληνικό αγροτικό προϊόν,...

Taste Atlas: Η μεσσηνιακή σφέλα στα 10 καλύτερα προϊόντα

Η τεράστια σημασία του γαστρονομικού τουρισμού Το Taste Atlas έδωσε στη δημοσιότητα τη λίστα με τις κορυφαίες κουζίνες...

Τυροκομική Μεσσήνης – Αφοί Γ. Πετρόπουλοι: Τέσσερα νέα βραβεία στην 5η Αξιολόγηση Ελληνικών Τυριών Dairy Expo 2024

Μεγάλη διάκριση για το 2024, με τέσσερα νέα βραβεία, ήρθε για την Τυροκομική Μεσσήνης - Αφοί Γ. Πετρόπουλοι...

Η Καλαμάτα στην κορυφή του Taste Atlas

Δεύτερη καλύτερη περιοχή στον κόσμο για φαγητό η Πελοπόννησος Το Taste Atlas μετρά αντίστροφα για τα φετινά World...

Χρυσάφι η σοκολάτα!

Σοκολάτα, όπως λέμε ράβδοι χρυσού! Οι τιμές του κακάο εκτοξεύονται για πρώτη φορά σε τόσο υψηλά επίπεδα και...