Γαστροπλοΐα

Γαστροπλοΐα

«Οι Καλαματιανοί δεν τρώνε ψάρια, είναι της γουρνοπούλας»…

Πέντε ιχθυοπώλες της Καλαμάτας μιλούν στο «Θ» για τη σχέση μας με τα θαλασσινά και μοιράζονται λεπτομέρειες της...

Διάκριση για το “Onuki”

Ανάμεσα στα 21 εστιατόρια που κέρδισαν πανελλαδικά την υψηλότερη βαθμολογία, για να αποσπάσουν τη διάκριση “Top Notch 2023”,...

Τι εξοπλισμό χρειάζεται ένα σουβλατζίδικο;

Ο εξοπλισμός εστίασης, και πιο συγκεκριμένα ο εξοπλισμός για ένα σουβλατζίδικο απασχολεί αρκετό κόσμο τα τελευταία χρόνια και...

Δύο “χρυσοί σκούφοι” σε Γιάλοβα και “Costa Navarino”

Στα καλύτερα εστιατόρια της χώρας, "Anama" & "Kook Secrets" Δύο χώροι εστίασης στη Μεσσηνία, το "Anama" στη Γιάλοβα...

Το “Καλοκαίρι Μαζί” βρέθηκε στο Poseidon Ocean View

Σύνδεση με την Καλαμάτα έκανε σήμερα το πρωί η εκπομπή του ΑΝΤ1 «Καλοκαίρι Μαζί», με το εστιατόριο Poseidon...

Βραβείο Αυθεντικής Ελληνικής Κουζίνας στο «Παλιακόν»

Με το σήμα ποιότητας «Βραβείο Αυθεντικής Ελληνικής Κουζίνας» πιστοποιήθηκε και βραβεύτηκε για τις άριστες γεύσεις του το Εστιατόριο-Μεζεδοπωλείο...

Ανάδειξη Μεσσηνίας σε γαστρονομικό προορισμό με παράδειγμα τη Χώρα των Βάσκων

Δράσεις από 22 έως 26 Μαΐου με τον Aitzol Zugasti από το φημισμένο Πανεπιστήμιο Γαστρονομίας του Σαν Σεμπαστιάν...

Σύλλογος Εστίασης Μεσσηνίας: Προ των πυλών το πρώτο “Messinia Forum”

Θα πραγματοποιηθεί το Σαββατοκύριακο 11 & 12 Μαρτίου στην Καλαμάτα Αντίστροφα μετράει ο χρόνος για την πρώτη επίσημη...

Κ29: Για τους λάτρεις του κρέατος

Εάν αναζητάς το τέλειο ψήσιμο και υψηλής ποιότητας κρέας, είσαι στο σωστό μέρος. Οι αγνές πρώτες ύλες, οι...

Παλιακόν: Η ποιότητα στις πρώτες ύλες παίζει πρωταγωνιστικό ρόλο σε όλη τη γευστική εμπειρία

To Παλιακόν, είναι από εκείνα τα στέκια που δεν γίνεται να μην έχεις συνδέσει με δεκάδες στιγμές και...