Γαστροπλοΐα

Γαστροπλοΐα

Φεστιβάλ Μπύρας: Επέστρεψε για μια ακόμη χρονιά η επιτυχημένη διοργάνωση ζύθου και γεύσεων

Έπειτα από την επιτυχημένη πρώτη του εμφάνιση, πέρυσι το καλοκαίρι, το Φεστιβάλ Μπύρας, επέστρεψε στην πόλη της Καλαμάτας,...

Το ξεχωριστό Apollo Art Resort στην Κυπαρισσία

Το ξενοδοχείο Apollo Art Resort είναι το πρώτο ξενοδοχείο στην Κυπαρισσία με πιστοποίηση Ελληνικού πρωινού από το Ξενοδοχειακό...

Anasha: New entry στην all day απόλαυση

Το Anasha η νέα άφιξη στην παραλιακή της πόλης, προσφέρει εξαιρετικό καφέ, ιδιαίτερα κοκτέιλ και ποικιλίες κρασιού που...

Harma Foods: Εκλεκτές ποικιλίες μανιταριών όλο το χρόνο

Ο Λάμπρος Καραγγελης μας ξεναγεί στη χώρα των μανιταριών και μοιράζεται μαζί μας την είδηση για το νέο...

Αφράλατο: Μια εμπειρία γεύσης που αναδεικνύει στοιχεία του ελληνικού – μεσσηνιακού πολιτισμού

Το ΑΦΡΑΛΑΤΟ, το αρθρώνει σε κρυστάλλους η υπομονή της φύσης και η εξάτμιση του νερού από τον ήλιο....

Poseidon Ocean View: Το Fine Dining στα καλύτερά του

Ο βραβευμένος chef Δημήτρης Πυλιώτης, ιδιοκτήτης του Poseidon Ocean View Kalamatas και Poseidon Greek στο Μαϊάμι μεταφέρει την...

Η γεύση ποτέ δεν σταμάτησε να τροφοδοτεί τη μνήμη και η Μάνη μας το παρέχει με τις συνταγές της

Η Μάνη, που κάθε γωνιά της είναι σημαδεμένη από τις μυρωδιές και τις γεύσεις του λαδιού, από τα...

Γαστροπλοϊα Ιουλίου: Απολαύστε ένα τεύχος Ωδή το μεσσηνιακό πρωινό!

Ακόμα …ακούραστοι παραγωγοί, εξαιρετικά τοπικά προϊόντα και πραγματικά ξεχωριστά πιάτα φανερώνουν τη ζωντανή, παραγωγική πλευρά του τόπου μας!...

Ξεκινά το 1ο Φεστιβάλ Γαστρονομίας της Περιφέρειας Πελοποννήσου

Από τη Λακωνία -και συγκεκριμένα την Αρεόπολη- ξεκινούν την Κυριακή 17 Ιουλίου οι δράσεις του 1ου Φεστιβάλ Γαστρονομίας...

Διαπρέπει στο Σικάγο ο Φιλιατρινός pastry chef Γιάννης Τασόπουλος με το ταλέντο του και το κατάστημά του

Νέες βραβεύσεις για τον ίδιο και το “Zymi Bakery”! Νέα βράβευση ως «Πρεσβευτής της Ελληνικής Γαστρονομίας για το...