Γαστροπλοΐα

Γαστροπλοΐα

Υψηλή γαστρονομία στο χώρο σας

Στη νέα πραγματικότητα που καθιέρωσε η συνθήκη του κορωνοϊού  η εμπειρία του fine dining κατ’ οίκον στέκεται αντάξια...

Μέλι Ζαζάνης: Ο θαυμαστός κόσμος των μελισσών του Δημοσθένη Ζαζάνη

«Ποτέ να μην μετράς τις κυψέλες και ποτέ να μην έχεις άδεια κουτιά. Να φτιάχνεις μελίσσια όσο απλώνουν...

Elia: Μεσογειακές γεύσεις με θέα τον κόλπο του Ναυαρίνο

Στο εστιατόριο Elia στην παραλία της Γιάλοβας  θα έρθετε σε επαφή με τις φιλοσοφημένες γαστρονομικές συνήθειες του τόπου...

Φεστιβάλ Μπύρας: Επέστρεψε για μια ακόμη χρονιά η επιτυχημένη διοργάνωση ζύθου και γεύσεων

Έπειτα από την επιτυχημένη πρώτη του εμφάνιση, πέρυσι το καλοκαίρι, το Φεστιβάλ Μπύρας, επέστρεψε στην πόλη της Καλαμάτας,...

Το ξεχωριστό Apollo Art Resort στην Κυπαρισσία

Το ξενοδοχείο Apollo Art Resort είναι το πρώτο ξενοδοχείο στην Κυπαρισσία με πιστοποίηση Ελληνικού πρωινού από το Ξενοδοχειακό...

Anasha: New entry στην all day απόλαυση

Το Anasha η νέα άφιξη στην παραλιακή της πόλης, προσφέρει εξαιρετικό καφέ, ιδιαίτερα κοκτέιλ και ποικιλίες κρασιού που...

Harma Foods: Εκλεκτές ποικιλίες μανιταριών όλο το χρόνο

Ο Λάμπρος Καραγγελης μας ξεναγεί στη χώρα των μανιταριών και μοιράζεται μαζί μας την είδηση για το νέο...

Αφράλατο: Μια εμπειρία γεύσης που αναδεικνύει στοιχεία του ελληνικού – μεσσηνιακού πολιτισμού

Το ΑΦΡΑΛΑΤΟ, το αρθρώνει σε κρυστάλλους η υπομονή της φύσης και η εξάτμιση του νερού από τον ήλιο....

Poseidon Ocean View: Το Fine Dining στα καλύτερά του

Ο βραβευμένος chef Δημήτρης Πυλιώτης, ιδιοκτήτης του Poseidon Ocean View Kalamatas και Poseidon Greek στο Μαϊάμι μεταφέρει την...

Η γεύση ποτέ δεν σταμάτησε να τροφοδοτεί τη μνήμη και η Μάνη μας το παρέχει με τις συνταγές της

Η Μάνη, που κάθε γωνιά της είναι σημαδεμένη από τις μυρωδιές και τις γεύσεις του λαδιού, από τα...