Γαστροπλοΐα

Γαστροπλοΐα

Poseidon Oceanview: Ήρθε και στην Καλαμάτα με την υπόσχεση μοναδικών γαστρονομικών «ταξιδιών»

-Από το Miami Beach τώρα και στη… Ναυαρίνου Το όνειρο των Βασίλη & Δημήτρη Πυλιώτη έγινε πραγματικότητα Την...

O διάσημος Γάλλος σεφ Bruno Verjus μαγειρεύει στις «Βερσαλλίες»… της Καλαμάτας

Ο φημισμένος Γάλλος σεφ Bruno Verjus, ιδιοκτήτης εστιατορίου βραβευμένο με αστέρι «Michelin», είχε «συστηθεί» στο κοινό της Μεσσηνίας...

Μεσογειακά Βραβεία Γεύσης και Ποιότητας 2020: Δεύτερη μεγάλη διάκριση για την Τυροκομική Μεσσήνης – Αφοί Γ Πετρόπουλοι ΑΒΕΕΤ

Δεύτερη μεγάλη διάκριση για το 2020 στο διαγωνισμό των Μεσογειακών Βραβείων γεύσης και ποιότητας Mediterranean Taste Awards 2020...

Ελαιουργεία Καραμπότσος: Υγρό Χρυσάφι από το Αμπελόφυτο Μεσσηνίας

Από το 1970 η Ελαιουργεία Καραμπότσος παράγει το υγρό χρυσάφι της Ελληνικής γης, στο Αμπελόφυτο Μεσσηνίας. Κάθε τόπος...

Μαντινεία: Ένα μπακάλικο παλιάς κοπής

Ένα θησαυρός τοπικών γεύσεων που στηρίζει τους μικρούς παραγωγούς και στα ράφια του μπορεί να ανακαλύψει κανείς παραδοσιακές,...

Φάρμα Κατσίρα: Για τους λάτρεις του εκλεκτού!

Με πορεία 100 χρόνων και με στόχο την ανάδειξη της υγιεινής, ελληνικής παραδοσιακής διατροφής η οποία βασίζεται σε...

Ελαιώνες Οικογένειας Μπόβη: Tο όραμα ξεπερνά τα εμπόδια

Οι Ελαιώνες της οικογένειας Μπόβη “Bovis Family Greek Groves” είναι μια οικογενειακή αγροτική επιχείρηση, που ιδρύθηκε το 2005....

Μέλι Ταϋγέτου: Μελισσοκομία Φωτόπουλος

Μέλι, ένα από τα πιο χαρακτηριστικά προϊόντα της Ελληνικής γαστρονομίας. Το χρησιμοποιούμε σε ψωμιά, γλυκά, σαλάτες, ροφήματα και...

D.O.C Wine Bar – Ταξίδι Εκλεκτής Οινοποσίας

Ο Κώνσταντίνος Σιαπέρας είναι sommelier. Κάτοχος του διπλώματος Sommelier της Ιταλικής Ένωσης Οινοχόων (A.I.S) για τους οποίους αποτελεί...

Carino Patisserie: Απολαυστικές δημιουργίες ζαχαροπλαστικής και θεϊκό παγωτό

Ένας μικρός, ζαχαρένιος παράδεισος, που στέκεται δίπλα μας σε κάθε επιθυμία για γλυκό καταφέρνει και παντρεύει την παραδοσιακή...