Αγροτικά
Μεσσηνιακό ελαιόλαδο: Σημαντικές παρουσίες και δριακρίσεις στην 30η Διεθνή Έκθεση Τροφίμων και Ποτών
Δυναμική μεσσηνιακή παρουσία είχε η 30η Διεθνής Έκθεση Τροφίμων και Ποτών DETROP BOUTIQUE που πραγματοποιήθηκε στο Διεθνές Εκθεσιακό...
Ολοκληρώθηκε στην Περιφέρεια Πελοποννήσου τo 3o Συνέδριο Οινοτουρισμού “Πελοπόννησος: Ενα ταξίδι στον οίνο και στο χρόνο”
Ολοκληρώθηκε την Κυριακή 3 Απριλίου στην Περιφέρεια Πελοποννήσου τo 3o Συνέδριο Οινοτουρισμού “Πελοπόννησος: Ενα ταξίδι στον οίνο και...
Στις 9 και 10 Απριλίου το 8ο Φεστιβάλ Ελιάς και Ελαιολάδου Καλαμάτας
Το Σαββατοκύριακο 9 και 10 Απριλίου στο Elite City Resort θα πραγματοποιηθεί το 8ο Φεστιβάλ Ελιάς και Ελαιολάδου,...
Βελτιώσεις σε έξι σημεία ζητά ο Π. Μαντάς για την αναδιάρθρωση ξερών σύκων και σταφίδας
Προτάσεις έξι σημείων με στόχο την καλύτερη κάλυψη των πραγματικών αναγκών των αγροτών και τη σημαντική βελτίωση της...
Δημοπρασία Συναιτερισμού Γλυφάδας: Πούλησε 3,53 ευρώ το συμβατικό και 3,61 το ΠΟΠ Καλαμάτας
Με βάση το αυξημένο κόστος παραγωγής η τιμή δεν είναι ικανοποιητική Δημοπρασία ελαιολάδου πραγματοποίησε προχθές ο Αγροτικός Ελαιουργικός...
Καλά νέα για τη δακοκτονία στη Μεσσηνία, αλλά και τους σταφιδοπαραγωγούς
Συναντήσεις με κυβερνητικά στελέχη είχε στην Αθήνα προχθές ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου Παναγιώτης Νίκας. Ειδικότερα, αργά το μεσημέρι συναντήθηκε...
Ο Μάρτιος έφερε τόνωση ζήτησης και τιμών στο ελαιόλαδο
Άλλαξε τα δεδομένα στην αγορά η σύρραξη της Ρωσίας - Ουκρανίας, φέρνοντας μεγάλη ζήτηση τόσο για το ηλιέλαιο...
Ελαιόλαδο: Δημοπρασία – βαρόμετρο για την τιμή του στη Μεσσηνία
Οι ανοδικές τάσεις της τιμής ελαιολάδου στην Ισπανία άρχισαν να κάνουν την εμφάνισή τους και στη χώρα μας....
ΚΑΕΜ: Σεμινάριο για “Εφαρμογή των Αρχών της Ευφυούς Γεωργίας στην Καλλιέργεια της Αμπέλου”
Ένα νέο σεμινάριο με θέμα "Εφαρμογή των Αρχών της Ευφυούς Γεωργίας στην Καλλιέργεια της Αμπέλου" θα υλοποιήσει το...
Οι αγρότες δεν σπέρνουν τα χωράφια λόγω ακρίβειας
Εκρηκτικό κοκτέιλ εκτίναξης ενεργειακού κόστους, λιπασμάτων, μείωσης ζήτησης Μειωμένες κατά 30% είναι, σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία της...










