Πετροπόλεμος- ΜΑΤ και ανθρωποκυνηγητό στο γήπεδο του Μεσσηνιακού (φωτογραφίες και βίντεο)

Πετροπόλεμος- ΜΑΤ και ανθρωποκυνηγητό στο γήπεδο του Μεσσηνιακού (φωτογραφίες και βίντεο)

Ένταση σημειώθηκε μόλις ο διαιτητής του αγώνα Καλαμάτα- Σπάρτη σφύριξε τη λήξη του παιχνιδιού.


Για την ακρίβεια η ένταση ξεκίνησε μόλις σημειώθηκε το δεύτερο γκολ της Σπάρτης, γκολ που σύμφωνα με τους ανθρώπους της Καλαμάτας δεν έπρεπε να μετρήσει αφού ήταν οφσάιντ.


Στην επόμενη φάση του γκολ ο διαιτητής σφύριξε του λήξη του παιχνιδιού.
Τότε οι 100 περίπου φίλαθλοι της Σπάρτης προκάλεσαν με συνθήματα τους φιλάθλους της Καλαμάτας, αυτό ήταν που προκάλεσε την οργή των δεύτερων και άρχισαν να τρέχουν εκτός του γηπέδου ώστε να πλησιάσουν την κερκίδα των φιλοξενουμένων.


Αφού εφοδιάστηκαν με πέτρες έδωσαν μάχη σώμα με σώμα με διμοιρία των ΜΑΤ που προσπάθησε να τους κρατήσει μακριά, έψαχναν άλλο τρόπο να πλησιάσουν τους Σπαρτιάτες.


Μάλιστα ήταν τόσο μεγάλη η ένταση που οι διαμαρτυρόμενοι έριξαν την πόρτα της θύρας 8, από εκεί μάλιστα κάποιοι μπήκαν και ήρθαν σε επαφή με φιλάθλους της Σπάρτης.


Παράλληλα κόσμος είχε μπει και στον αγωνιστικό χώρο και λογομαχούσε με φιλάθλους της Σπάρτης.
Η κατάσταση αυτή που ήταν απρόσμενη για όλους και χρόνια είχαν να ζήσουν οι περίοικοι του γηπέδου τους τρόμαξε και ζητήσουν την επέμβαση της Αστυνομίας.
Τελικά αφού ακολούθησε ανθρωποκυνηγητό στα στενά βόρεια του γηπέδου και μετά από μια ώρα στο σημείο έφθασαν τα πούλμαν για να φύγουν οι φιλοξενούμενοι.
Η Αστυνομία συνόδευσε με μεγάλη δύναμη τα 2 αυτά λεωφορεία αφού υπήρχαν φόβοι για επίθεση στον δρόμο.

Tags: