Η Καλαμάτα κρατάει το β’ ημίχρονο από το φιλικό με τη Ρόδο

Η Καλαμάτα κρατάει το β’ ημίχρονο από το φιλικό με τη Ρόδο

Ιδιαίτερα χρήσιμη ήταν η …πρόβα Football League που έδωσε η Καλαμάτα την περασμένη Κυριακή στα Γλυκά Νερά Αττικής, με αντίπαλο τη Ρόδο. Τα «ελάφια» μπήκαν πιο δυνατά στο παιχνίδι και στο πρώτο 20λεπτο βρέθηκαν να προηγούνται με 2-0, με γκολ των Γκίνη (17’ με κεφαλιά) και Αρναρέλλη στο 20’ από κοντά. Η τοπική μας ομάδα αντέδρασε στη συνέχεια και έβγαλε πολύ καλά, ιδιαίτερα στο β’ ημίχρονο, καταφέρνοντας όμως μόνο να μειώσει το σκορ στο 76’ με πέναλτι του Σουμπίνιο (ανατροπή Κέρι από Καμπαγιέρο).

Στις δύο όψεις του αγώνα και στο χαλαρό ξεκίνημα, αναφέρθηκε σε δηλώσεις του ο προπονητής της Μαύρης Θύελλας, Νίκος Αναστόπουλος, τονίζοντας ότι η εμφάνιση του β’ ημιχρόνου είναι το ζητούμενο για την Καλαμάτα. Ο έμπειρος τεχνικός τόνισε ότι η ομάδα είναι στο σωστό δρόμο και, σε συνδυασμό με τις μετεγγραφές που απομένει να γίνουν και τους παίκτες που είναι έτοιμοι να ενσωματωθούν, θα βελτιώνεται συνεχώς και θα είναι έτοιμη την ώρα έναρξης του πρωταθλήματος.

ΚΑΛΑΜΑΤΑ (Νίκος Αναστόπουλος): Αραμπατζής (46’ Ταΐρης), Μαβινγκά, Γκιοατά, Γκαλίτσιος (46’ Παπαγεωργίου), Κωνσταντινόπουλος, Ζαχαρόπουλος (75’ Αλεξόπουλος), Νατσιόπουλος (46’ Γουέσλι), Σουμπίνιο, Κέρι (76’ Τριανταφυλλάκης), Ηλιόπουλος (46’ Χέμπερτ), Μπουσμπίμπα.

ΡΟΔΟΣ (Κώστας Βελιτζέλος): Πίτκας, Ρεβυθόπουλος, Νικολόπουλος, Καψάλης, Καραγιώργης, Μουμίν, Γκίνης, Αρναρέλλης, Βουργουντζής, Δελαπόρτας, Μαρτσάκης (Μακρυδημήτρης, Τσίπρας, Σουλάι, Παγώνης, Αθανασόπουλος, Καμπαγιέρο, Αρέτογλου, Παχλιβανόπουλος).

-Το Σάββατο οι «μελανόλευκοι» θα επιδιώξουν να «κλείσουν» ένα ακόμη φιλικό με ομάδα Γ’ Εθνικής, ενώ στις 10/10 θα επαναλάβουν το τεστ με τον Αστέρα Βλαχιώτη.

Παρακολούθησε το παιχνίδι ο νεαποκτηθείς Μαρκόφσκι
Τον προχθεσινό αγώνα παρακολούθησε από κοντά και το νεότερο μετεγγραφικό απόκτημα της Καλαμάτας, ο Μάρκο Μαρκόφσκι (από τους «νέους» δεν αγωνίστηκε ούτε ο Τσελεπίδης). Ο 34χρονος Σέρβος επιθετικός γεννήθηκε στο Βελιγράδι και έχει αγωνιστεί μεταξύ άλλων σε Απόλλωνα Σμύρνης, Λεβαδειακό, Παναιτωλικό, Κέρκυρα, Μπνέι Σακχνίν, Σερίφ Τιράσπολ, Ξάνθη, Δόξα Δράμας, Καλλιθέα, Μπάνατ Ζρένιανιν, Μπόρατς Κάτσακ, Παρτιζάν Βελιγραδίου, Ζέμουν.

«Είμαι πολύ χαρούμενος που υπέγραψα σε μια ομάδα με μεγάλη ιστορία στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Θα κάνω ό,τι καλύτερο μπορώ για να βοηθήσω την Καλαμάτα να πετύχει τον στόχο της που είναι η άνοδος στην Σούπερ Λιγκ 2 και με τη βοήθεια των συμπαικτών μου να σκοράρω πολλά γκολ. Φόρτσα Μαύρη Θύελλα!», ανέφερε στις πρώτες του δηλώσεις ο Μαρκόφσκι.