Για όρους διαγωνισμών και δημοτικά τέλη συνεδριάζει η Οικονομική Επιτροπή Τριφυλίας

Για όρους διαγωνισμών και δημοτικά τέλη συνεδριάζει η Οικονομική Επιτροπή Τριφυλίας

Με το θέμα των δημοτικών τελών να ξεχωρίζει, μαζί με καθορισμό όρων διαγωνισμών, συνεδριάζει, με τηλεδιάσκεψη, την Τρίτη στη 1.00 μετά το μεσημέρι η Οικονομική Επιτροπή Τριφυλίας.

Τα θέματα ημερήσιας διάταξης, που αναγράφονται στην πρόσκληση της συνεδρίασης, έχουν ως εξής: 1) Έγκριση χορήγησης παράτασης προθεσμίας εκτέλεσης του έργου «Βελτίωση της πρόσβασης σε γεωργική γη & κτηνοτροφικές εκμεταλλεύσεις» (Α.Μ. 19/2019)

2) Επικύρωση του πρακτικού κλήρωσης για την ανάδειξη Επιτροπής Διενέργειας του Συνοπτικού Διαγωνισμού «Εκπόνηση μελετών για την υλοποίηση μέτρων και μέσων πυροπροστασίας στις σχολικές μονάδες του Δήμου Τριφυλίας»

3) Αναμόρφωση προϋπολογισμού της Κ.Ε.Π.Π.Α.ΠΕ.ΔΗ.Τ., οικ. έτους 2021, με οικονομικά στοιχεία της 31ης-12-2020 (έγκριση της αριθ.  3/2021 απόφασης Δ.Σ. της ΚΕΠΠΑΠΕΔΗΤ)

4) Λήψη αποφάσεως επί αιτήσεως της κας Γαραντζιώτη Ασπασίας του Παναγιώτη, σχετικά με αποζημίωση της ζημιάς ενός ελαστικού του ΙΧ αυτοκινήτου της, λόγω πτώσης σε λακκούβα

5) Επικύρωση αποτελέσματος κλήρωσης Μη.Μ.Ε.Δ. για τον ορισμό της Επιτροπής Διενέργειας του Ανοικτού Ηλεκτρονικού Διαγωνισμού «Φωτισμός Δημοτικού Σταδίου Φιλιατρών»

6) Αποδοχή παραχώρησης προς χρήση ενός προωθητήρα Grater, προς το Δήμο Τριφυλίας, για κάλυψη αναγκών του Δήμου

7) Λήψη απόφασης περί αναπροσαρμογής ή μη του Ενιαίου Τέλους Καθαριότητας και Φωτισμού για το έτος 2021 (εισήγηση προς το Δ.Σ.)

8) Καθορισμός όρων του ανοικτού ηλεκτρονικού διαγωνισμού για το έργο «Ανάπλαση οδών και πεζοδρομίων (Ανοιχτό Κέντρο Εμπορίου Δήμου Τριφυλίας)».