Συγκέντρωση ενημέρωσης για την ανάπλαση της πλατείας Γαργαλιάνων

Συγκέντρωση ενημέρωσης για την ανάπλαση της πλατείας Γαργαλιάνων

Συγκέντρωση ενημέρωσης για το έργο ανάπλασης της κεντρικής πλατείας Γαργαλιάνων διοργανώνεται από το Συμβούλιο Κοινότητας Γαργαλιάνων την Τετάρτη 11 Αυγούστου, στις 8.30 μ.μ., στον προαύλιο χώρο της Δημοτικής Βιβλιοθήκης, στο Πάρκο των Γαργαλιάνων.

«Το Συμβούλιο της Κοινότητας Γαργαλιάνων κατόπιν της 14/2021 απόφασής του,  καλεί τους πολίτες και τους φορείς της πόλης μας σε ανοιχτή συγκέντρωση ενημέρωσης για το έργο ανάπλασης της πλατείας της πόλης των Γαργαλιάνων. Η συγκέντρωση θα πραγματοποιηθεί στον προαύλιο χώρο της Δημοτικής Βιβλιοθήκης Γαργαλιάνων, την Τετάρτη   11 Αυγούστου  και ώρα  20:30. Στη συγκέντρωση θα παρευρεθεί ο Δήμαρχος Τριφυλίας κ. Λεβεντάκης Γεώργιος», αναγράφεται στην πρόσκληση.

Με ιδιαίτερο ενδιαφέρον αναμένεται η πραγματοποίηση της συγκέντρωσης, κατά την οποία το Συμβούλιο της Κοινότητας Γαργαλιάνων προφανώς και θα αναφερθεί στους λόγους για τους οποίους αντιδρά και είναι κάθετα αντίθετο με την επιχειρούμενη προς προώθηση ανάπλαση που διακαώς επιμένει η διοίκηση Λεβεντάκη. Ενδιαφέρον επίσης παρουσιάζει  και η τοποθέτηση του ίδιου του κ. Λεβεντάκη που, όπως αναγράφεται στην πρόσκληση, θα παρευρεθεί στη συγκέντρωση, καθώς επίσης και οι τοποθετήσεις των επικεφαλής παρατάξεων και δημοτικών συμβούλων που αντιτίθενται στην πρόταση, όπως και των εκπροσώπων συλλόγων, φορέων, επαγγελματιών και πολιτών – κατοίκων των Γαργαλιάνων.

Οι κάτοικοι των Γαργαλιάνων είναι σίγουρο πως περιμένουν να ακούσουν αλήθειες με σοβαρά επιχειρήματα.

Του Ηλία Γιαννόπουλου