Νίκησε με 0-2 η Καλαμάτα στο φιλικό με τον Παναρκαδικό

Νίκησε με 0-2 η Καλαμάτα στο φιλικό με τον Παναρκαδικό

Η Μαύρη Θύελλα νίκησε 0-2 τον Παναρκαδικό σε φιλικό αγώνα που έγινε σήμερα το απόγευμα στην Τρίπολη, σε αναπλήρωση του κενού που άφησε η αναβολή του αγώνα στη Σπάρτη, με τον Αστέρα Βλαχιώτη, που έχει πληγεί από τον κορωνοϊό. Τα δύο γκολ πέτυχαν ο Τάτος στο 9ο λεπτό και ο Κόκκορης στο 70’, με την ομάδα της Καλαμάτας να παρουσιάζει καλό πρόσωπο, σε ένα ματς που έγινε από αντίξοες καιρικές συνθήκες, με διαρκή βροχόπτωση.
Οι αρχικές 11άδες με τις οποίες ξεκίνησαν οι δύο ομάδες:
ΠΑΝΑΡΚΑΔΙΚΟΣ: Μάνος, Λιακόπουλος, Λαζαρίδης, Κυριάζος, Νάνος, Πούτσι,, Κονδύλης, Πεκαρομάν, Καμπεράι, Κολιόπουλος, Μοσκάτο
ΚΑΛΑΜΑΤΑ: Καπούταγλης, Μοζέρ, Αναστασόπουλος, Μπακαγιόκο, Κωνσταντινόπουλος, Μαβινγκά, Σκεντεράι, Ματέους, Τάτος, Φελίπε, Λουκίνας

Δηλώσεις Νίκου Αναστόπουλου
Σε δηλώσεις του μετά το παιχνίδι στην Τρίπολη, ο προπονητής της Καλαμάτας, Νίκος Αναστόπουλος, ανέφερε:
“Ήταν ένα φιλικό τεστ σε δύσκολο αγωνιστικό χώρο. Παίξαμε για να διατηρήσουμε το ρυθμό μας και ξεκινάμε την προετοιμασία μας τη Δευτέρα για τον αγώνα με το Διαγόρα. Προερχόμαστε από 2 νίκες και θέλουμε να διατηρήσουμε το σερί μας.”

Νίκες για ΑΕΚ Β’, Αιγάλεω

Ερήμην της Καλαμάτας διεξάγεται λοιπόν η 6η αγωνιστική της Super League 2, με τα μέχρι τώρα αποτελέσματα και το πρόγραμμα να έχουν ως εξής:

Σάββατο 4 Δεκεμβρίου

Διαγόρας-ΑΕΚ Β’ 0-1
Αιγάλεω-Ηρόδοτος 2-0

Εργοτέλης-Παναθηναϊκός Β’ 1-0

Κυριακή 5 Δεκεμβρίου

14:45 Χανιά-Κηφισιά

14:45 Ζάκυνθος-Επισκοπή

14:45 ΟΦ Ιεράπετρας-Ρόδος

17:00 Καλλιθέα-Λεβαδειακός, ERTFLIX
-Το Αστέρας Βλαχιώτη-Καλαμάτα αναβλήθηκε
Ρεπό: Καραϊσκάκης