Γαστροπλοΐα
Γαστροπλοΐα
Άνθος Αλατιού Μάνης: “Το Χιόνι του Καλοκαιριού”
Οι κλιματολογικές συνθήκες, η μορφολογία και η γεωλογική σύσταση των παραθαλάσσιων περιοχών είναι οι βασικοί λόγοι που ευνόησαν...
ΙΕΚ ΟΡΙΖΩΝ: 4/4 σε Διεθνή Διαγωνισμό Μαγειρικής & Ζαχαροπλαστικής
Με διακρίσεις, 4/4, επέστρεψαν οι σπουδαστές του ΙΕΚ ΟΡΙΖΩΝ από το Διεθνή Διαγωνισμό Μαγειρικής & Ζαχαροπλαστικής “1st Mediterranean...
Harma Foods: Ένας κήπος στο πιάτο μας!
H νέα πηγή υγιεινής, θρεπτικής και φυσικήςδιατροφής προέρχεται από τη Μεσσηνιακή Γη! Πιστοί στις αρχές και τις αξίες...
Όσπρια Βρυώνης, ένα καλειδοσκόπιο γεύσεων με παράδοση!
Η οικογενειακή επιχείρησή έχει τις ρίζες της στο 1963 όπου και ξεκίνησε η ενασχόληση με το τρόφιμο από...
Δεύτερη εκδήλωση γευσιγνωσίας για το «Καλαμάτα 1821: Δρόμοι Ελευθερίας»
Στο πλαίσιο της ετοιμασίας της Εμπορικής Επωνυμίας «ΚΑΛΑΜΑΤΑ 1821» για τις δράσεις του Προγράμματος «Καλαμάτα 1821: Δρόμοι Ελευθερίας»,...
Δύο μεσσηνιακά τσίπουρα που σε… ταξιδεύουν με τη γεύση τους
Golden drop Κωστέα – Παλαιωμένο τσίπουρο Navarino Vineyards Ο ασκός του Αιόλου στην παλαίωση του τσίπουρου άνοιξε και...
Τα μαχαίρια Dikristo έχουν τη δική τους αισθητική
Ακονισμένη Αισθητική «Ξεκίνησα την κατασκευή μαχαιριών πριν από μερικά χρόνια, όταν μου δημιουργήθηκε η ανάγκη να έχω ένα...
Τρία εστιατόρια από τη Μεσσηνία βραβεύτηκαν ανάμεσα στα καλύτερα της χώρας!
“Αστέρια” απέσπασαν στα Βραβεία FNL το “Kooc - Taverna Secrets”, οι “Ελιές και “Στου Κώστα” Τρία εστιατόρια από...
ΝΕ(Υ)ΜΑ στην Γεύση και στην απόλαυση
ΜΠΥΡΑ ΝΕΜΑ: Η πρώτη Μανιάτικη μπύρα Με έμβλημα το λυκίσκο, τη φραγκοσυκιά αλλά και τους μανιάτικους πύργους, σήμα...
Η «καρδιά» του Βερολίνου μοσχομυρίζει Μεσσηνία!
«Η Καλόγρια και ο Νάνος» της Μάρθας και του Αλέκου κέρδισαν την εμπισοσύνη των «Βερολινέζων»! Η Μάρθα Ζούπα...