Γαστροπλοΐα

Γαστροπλοΐα

Άνθος Αλατιού Μάνης: “Το Χιόνι του Καλοκαιριού”

Οι κλιματολογικές συνθήκες, η μορφολογία και η γεωλογική σύσταση των παραθαλάσσιων περιοχών είναι οι βασικοί λόγοι που ευνόησαν...

ΙΕΚ ΟΡΙΖΩΝ: 4/4 σε Διεθνή Διαγωνισμό Μαγειρικής & Ζαχαροπλαστικής

Με διακρίσεις, 4/4, επέστρεψαν οι σπουδαστές του ΙΕΚ ΟΡΙΖΩΝ από το Διεθνή Διαγωνισμό Μαγειρικής & Ζαχαροπλαστικής “1st Mediterranean...

Harma Foods: Ένας κήπος στο πιάτο μας!

H νέα πηγή υγιεινής, θρεπτικής και φυσικήςδιατροφής προέρχεται από τη Μεσσηνιακή Γη! Πιστοί στις αρχές και τις αξίες...

Όσπρια Βρυώνης, ένα καλειδοσκόπιο γεύσεων με παράδοση!

Η οικογενειακή επιχείρησή έχει τις ρίζες της στο 1963 όπου και ξεκίνησε η ενασχόληση με το τρόφιμο από...

Δεύτερη εκδήλωση γευσιγνωσίας για το «Καλαμάτα 1821: Δρόμοι Ελευθερίας»

Στο πλαίσιο της ετοιμασίας της Εμπορικής Επωνυμίας «ΚΑΛΑΜΑΤΑ 1821» για τις δράσεις του Προγράμματος «Καλαμάτα 1821: Δρόμοι Ελευθερίας»,...

Δύο μεσσηνιακά τσίπουρα που σε… ταξιδεύουν με τη γεύση τους

Golden drop Κωστέα – Παλαιωμένο τσίπουρο Navarino Vineyards Ο ασκός του Αιόλου στην παλαίωση του τσίπουρου άνοιξε και...

Τα μαχαίρια Dikristo έχουν τη δική τους αισθητική

Ακονισμένη Αισθητική «Ξεκίνησα την κατασκευή μαχαιριών πριν από μερικά χρόνια, όταν μου δημιουργήθηκε η ανάγκη να έχω ένα...

Τρία εστιατόρια από τη Μεσσηνία βραβεύτηκαν ανάμεσα στα καλύτερα της χώρας!

“Αστέρια” απέσπασαν στα Βραβεία FNL το “Kooc - Taverna Secrets”, οι “Ελιές και “Στου Κώστα” Τρία εστιατόρια από...

ΝΕ(Υ)ΜΑ στην Γεύση και στην απόλαυση

ΜΠΥΡΑ ΝΕΜΑ: Η πρώτη Μανιάτικη μπύρα Με έμβλημα το λυκίσκο, τη φραγκοσυκιά αλλά και τους μανιάτικους πύργους, σήμα...

Η «καρδιά» του Βερολίνου μοσχομυρίζει Μεσσηνία!

«Η Καλόγρια και ο Νάνος» της Μάρθας και του Αλέκου κέρδισαν την εμπισοσύνη των «Βερολινέζων»! Η Μάρθα Ζούπα...