Γαστροπλοΐα

Γαστροπλοΐα

Η «καρδιά» του Βερολίνου μοσχομυρίζει Μεσσηνία!

«Η Καλόγρια και ο Νάνος» της Μάρθας και του Αλέκου κέρδισαν την εμπισοσύνη των «Βερολινέζων»! Η Μάρθα Ζούπα...

Η «Vasiliki Kouzina» κατέκτησε τους Μιλανέζους με γεύσεις ελληνικές και συνταγές απ’ τη Μεσσηνία!

Βασιλική Πιερρακέα: «Είναι επιτακτική ανάγκη να εκτιμήσουμε αυτό που έχουμε, αυτό που πραγματικά είμαστε, γαστρονομικά και γενικά» Κόρη...

Το φεστιβάλ «Cretan Gastronomy Days 2019»

Στο Ηράκλειο το φεστιβάλ «Cretan Gastronomy Days 2019» προσέλκυσε άνω των 13.000 επισκεπτών, συμμετείχαν 24 επιχειρήσεις και παραγωγοί,...

One & Olive: Ιστορία. Έμπνευση. Καινοτομία

Λέξεις σημαίνουσες που η καθεμία  κουβαλάει το δικό της ειδικό βάρος. Η συνάρτηση των παραπάνω είχε ένα αποτέλεσμα:...

VIS OLIVAE: Η δύναμη της ελιάς…

«Η φιλοσοφία μας, μας έχει εντάξει για τα καλά στην όλο και διευρυνόμενη αγορά των φυσικών, οργανικών, zero...

Με έναν ξεχωριστό τρόπο εορτάστηκε η Παγκόσμια Ημέρα Ελαιολάδου στην Καλαμάτα

Υπομονή για τις χαμηλές τιμές συνιστούν οι ειδικοί Βραδιά αφιερωμένη στον «πράσινο χρυσό» της Ελλάδας ήταν αυτή της...

5 μεσσηνιακές συνταγές που αναδεικνύουν τις πρώτες ύλες του τόπου

Η κουζίνα της Μεσσηνίας είναι τόσο γεμάτη από γεύσεις και αρώματα, όσο καρποφόρα και πλούσια είναι η μεσσηνιακή...

Συνταγή της αστικής Μεσσηνίας «βγαλμένη» από το «Θάρρος» το 1937 η απόλυτη σπεσιαλιτέ του φετινού καλοκαιριού!

Το «Funky Gourmet» ξετρέλανε με γεύσεις γεμάτες Μεσσηνία τους επισκέπτες του στην Costa Navarino για έξι  εβδομάδες Το...

Bruno Verjus: «Η Μεσσηνία διαθέτει τα πάντα για να γίνει ένας γαστρονομικός παράδεισος.»

Ο φημισμένος γάλλος σεφ, ιδιοκτήτης εστιατορίου βραβευμένο με αστέρι Michelin , μιλά στο "Θάρρος" «Το μυστικό της επιτυχίας...

«Funky Μεσσηνία»: Η τοπική κουζίνα μέσα από μια άλλη ματιά…

«Σκέψου ένα υπόσκαφο εστιατόριο που βλέπει στο Navarino Bay. Είναι στο χώρο όπου κάνουν τα μαθήματα γκολφ (σ.σ....