Γαστροπλοΐα

Γαστροπλοΐα

Ελαιουργεία Καραμπότσος: Υγρό Χρυσάφι από το Αμπελόφυτο Μεσσηνίας

Από το 1970 η Ελαιουργεία Καραμπότσος παράγει το υγρό χρυσάφι της Ελληνικής γης, στο Αμπελόφυτο Μεσσηνίας. Κάθε τόπος...

Μαντινεία: Ένα μπακάλικο παλιάς κοπής

Ένα θησαυρός τοπικών γεύσεων που στηρίζει τους μικρούς παραγωγούς και στα ράφια του μπορεί να ανακαλύψει κανείς παραδοσιακές,...

Φάρμα Κατσίρα: Για τους λάτρεις του εκλεκτού!

Με πορεία 100 χρόνων και με στόχο την ανάδειξη της υγιεινής, ελληνικής παραδοσιακής διατροφής η οποία βασίζεται σε...

Ελαιώνες Οικογένειας Μπόβη: Tο όραμα ξεπερνά τα εμπόδια

Οι Ελαιώνες της οικογένειας Μπόβη “Bovis Family Greek Groves” είναι μια οικογενειακή αγροτική επιχείρηση, που ιδρύθηκε το 2005....

Μέλι Ταϋγέτου: Μελισσοκομία Φωτόπουλος

Μέλι, ένα από τα πιο χαρακτηριστικά προϊόντα της Ελληνικής γαστρονομίας. Το χρησιμοποιούμε σε ψωμιά, γλυκά, σαλάτες, ροφήματα και...

D.O.C Wine Bar – Ταξίδι Εκλεκτής Οινοποσίας

Ο Κώνσταντίνος Σιαπέρας είναι sommelier. Κάτοχος του διπλώματος Sommelier της Ιταλικής Ένωσης Οινοχόων (A.I.S) για τους οποίους αποτελεί...

Carino Patisserie: Απολαυστικές δημιουργίες ζαχαροπλαστικής και θεϊκό παγωτό

Ένας μικρός, ζαχαρένιος παράδεισος, που στέκεται δίπλα μας σε κάθε επιθυμία για γλυκό καταφέρνει και παντρεύει την παραδοσιακή...

Μαγειρείο «με τα κρεμμυδάκια». Μια διαφορετική εμπειρία εστίασης που ήρθε να μυήσει τους πελάτες της σε ένα υγιεινό τρόπο διατροφής !

«ΣΤΑ ΚΡΕΜΜΥΔΑΚΙΑ» η κουζίνα ζεσταίνεται από νωρίς το πρωί και οι μαμαδίστικες μυρωδιές «ξυπνούν» τον ουρανίσκο για μεσημεριανό φαγητό,...

Γιάννης Τασόπουλος: «Πρεσβευτής της Ελληνικής Γαστρονομίας για το 2020» ο Φιλιατρινός Pastry chef στο Σικάγο

Μιλά στο «Θ» για την κορυφαία διάκριση, ευχαριστώντας τους ανθρώπους που τον έχουν βοηθήσει Επίσημος «Πρεσβευτής της Ελληνικής...

Δύο Καλαματιανοί μαθαίνουν τους λουκουμάδες στους Λονδρέζους

Εισβολή στην Βρετανία από δύο αγόρια της Μάνης και την συνταγή της γιαγιάς Yiayia's Delights: Ο Γιώργος και...