Εύσημα στο ΚΤΕΛ Μεσσηνίας από επιβάτες!

Πρώτη Δημοσίευση: 17/08/2017 10:25 - Τελευταία Ενημέρωση: 17/08/2017 10:25
Εύσημα στο ΚΤΕΛ Μεσσηνίας δίδουν επιβάτες που μετακινήθηκαν από την Αθήνα στην Κυπαρισσία το Σάββατο. Όπως είπαν στο «Θ», ταξίδεψαν για το Δεκαπενταύγουστο στην Κυπαρισσία με λεωφορείο του ΚΤΕΛ και, πραγματικά, το ταξίδι τους ήταν μακράν το καλύτερο που έχουν κάνει και με τις καλύτερες συνθήκες να επικρατούν εντός του λεωφορείου, παρά τον καύσωνα και την αυξημένη κίνηση.
Μάλιστα, έμειναν απόλυτα ικανοποιημένοι – όπως και όλοι οι άλλοι επιβάτες – από την εξαίρετη συμπεριφορά του οδηγού – μετόχου του ΚΤΕΛ, Δημήτρη Γεωργόπουλου, και σημείωσαν ότι έφτασαν έγκαιρα στον προορισμό τους, χωρίς να κουραστούν ή ταλαιπωρηθούν.
«Κατεβήκαμε Κυπαρισσία από Αθήνα με το ΚΤΕΛ. Πραγματικά το ταξίδι ήταν εκπληκτικό. Φύγαμε το Σάββατο το μεσημέρι, γύρω στις 4.15 από τον Κηφισό, με το λεωφορείο που εκτελούσε το δρομολόγιο Αθήνα – Κυπαρισσία – Γαργαλιάνοι. Οδηγός – μέτοχος του ΚΤΕΛ ήταν ο Δημήτρης Γεωργόπουλος. Με καύσωνα και πολλή κίνηση στο δρόμο και με το λεωφορείο πλήρες με επιβάτες, η θερμοκρασία μέσα στο λεωφορείο ήταν ιδανική για ταξίδι, γύρω στους 24 βαθμούς Κελσίου. Άψογος ο κλιματισμός και η ατμόσφαιρα. Το σαλόνι του λεωφορείου άστραφτε. Τα καθίσματα άνετα. Ταξιδεύαμε με έντεχνη μουσική απολαμβάνοντας τη διαδρομή. Ο κ. Γεωργόπουλος ήταν εξυπηρετικότατος. Εξυπηρετούσε με τον καλύτερο τρόπο και με χαμόγελο επιβάτες στους σταθμούς επιβίβασης – αποβίβασης. Όλοι μείναμε κατενθουσιασμένοι και τον ευχαριστήσαμε για το ταξίδι. Συγχαρητήρια στο ΚΤΕΛ που διαθέτει τέτοιους οδηγούς – μετόχους, που, πραγματικά, αποτελούν παράδειγμα προς μίμηση για τους συναδέλφους του και τιμούν το ΚΤΕΛ Μεσσηνίας», τόνισαν χαρακτηριστικά.
 
 
Του Ηλία Γιαννόπουλου


Προσθήκη νέου σχολίου

Σχετικές Ειδήσεις