«Καπετάν Βασίλης» ονομάστηκε το Δημοτικό Γήπεδο Διαβολιτσίου

Πρώτη Δημοσίευση: 10/07/2018 09:57 - Τελευταία Ενημέρωση: 10/07/2018 09:57
«Καπετάν Βασίλης» ονομάζεται πλέον το Δημοτικό Γήπεδο Διαβολιτσίου, ως ένδειξη αναγνώρισης της μεγάλης προσφοράς του αείμνηστου επιχειρηματία, Καπετάν Βασίλη Κωνσταντακόπουλου.
Η τελετή για την ονοματοδοσία του εν λόγω γηπέδου πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 7 Ιουλίου και έδωσαν το «παρών» ο Μεσσήνιος (με καταγωγή από το Διαβολίτσι) Αναπληρωτής Υπουργός Οικονομίας και Ανάπτυξης, Αλέξης Χαρίτσης, ο γιος του αείμνηστου Καπετάν Βασίλη Κωνσταντακόπουλου, Αχιλλέας (παρέλαβε πλακέτα από τον πρόεδρο του ΑΟ Διαβολιτσίου Ιωάννη Κωνσταντάρα), η Αντιπεριφερειάρχης Μεσσηνίας Ελένη Αλειφέρη, ο Δήμαρχος Οιχαλίας Αριστείδης Σταθόπουλος, ο πρόεδρος του «New York College» Ηλίας Φούτσης, ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Μεσσηνίας, Ευάγγελος Ξυγκώρος, ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Αχαΐας, Πλάτων Μαρλαφέκας, ο πρόεδρος της ΕΠΣ Μεσσηνίας, Βασίλης Σπηλιώτης, ο Β΄ Αντιπρόεδρος, Ηλίας Αλεξανδρόπουλος, σύσσωμο το ΔΣ του ΑΟ Διαβολιτσίου με επικεφαλής τον πρόεδρο Ιωάννη Κωνσταντάρα, παλιοί πρόεδροι και παράγοντες του ΑΟΔ, στελέχη της ΤΕΜΕΣ, της «Costa Navarino» και παράγοντες άλλων τοπικών ομάδων.
Χαιρετισμό απεύθυναν ο πρόεδρος του ΑΟ Διαβολιτσίου, Ιωάννης Κωνσταντάρας, ο επιχειρηματίας και μέλος του Δ.Σ. του ΑΟΔ Βασίλειος Χαρίτσης, ο κ. Αχιλλέας Κωνσταντακόπουλος, η Αντιπεριφερειάρχης Μεσσηνίας Ελένη Αλειφέρη, ο Δήμαρχος Οιχαλίας Αριστείδης Σταθόπουλος και ο Αναπληρωτής Υπουργός Οικονομίας και Ανάπτυξης Αλέξης Χαρίτσης (αναφέρθηκε στη μεγάλη προσφορά του Καπετάν Βασίλη Κωνσταντακόπουλου, ενώ σημείωσε ότι υπάρχει πολύ καλή συνεργασία με τον κ. Αχιλλέα Κωνσταντακόπουλο).
Ο κ. Κωνσταντακόπουλος αφού ευχαρίστησε τον ΑΟ Διαβολιτσίου για την τιμή που έκαναν να δώσουν το όνομα του πατέρα του στο Γήπεδο, σημείωσε «ο Καπετάνιος έδειξε εμπράκτως την αγάπη του για την περιοχή του και για τον ιδιαίτερο τόπο καταγωγής του αλλά και για όλη τη Μεσσηνία».
Ο πρόεδρος του «New York College», Ηλίας Φούτσης, γνωστοποίησε ότι θα προσφέρει κάθε χρόνο μια υποτροφία στον αριστούχο μαθητή του Διαβολιτσίου.
  
Νικητής ο Αίαντας Καλαμάτας στο «6ο Τουρνουά Ακαδημιών Καπετάν Βασίλης Κωνσταντακόπουλος»
Ο Αίαντας Καλαμάτας κατέλαβε την πρώτη θέση στο 6ο Τουρνουά Ακαδημιών «Καπετάν Βασίλης Κωνσταντακόπουλος» που διεξήχθη το Σάββατο στο Δημοτικό Γήπεδο Διαβολιτσίου «Καπετάν Βασίλης», καθώς επικράτησε με 4-0 του ΑΟ Διαβολιτσίου στο μεγάλο τελικό.
Στο τουρνουά συμμετείχαν ακόμη η Καλαμάτα και ο ΑΟ Πατίστα.
 
Οι συνθέσεις των ομάδων 
Οι συνθέσεις των 4 ομάδων:
ΑΟ ΔΙΑΒΟΛΙΤΣΙΟΥ (Δημήτρης Τοπουκτζίδης): Ν. και Π. Σαρδέλης, Χωρεμιώτης, Ντολομάγια, Λάσκος, Παπαδόπουλος, Μπράνκο, Ηλιάδης, Ντονάς, Σ. και Π. Γιάχια, Σεχάϊ.

ΑΙΑΝΤΑΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ (Τάκης Σακελλαρόπουλος): Παπανικολόπουλος, Ριζάς, Στ., Γ., Π. και Καν. Μπούνας, Μακαρίτης, Πανταζής, Χόχολης, Δημητρόπουλος, Τσουλάκος, Χιώτης, Κουμουνδούρος, Κωστέας, Κοσμάς, Κουρεντζής, Σεντεμέντες.

ΠΣ «Η ΚΑΛΑΜΑΤΑ» (Τάκης Δρούγας, Στέλιος Παπαδόπουλος): Παυλ. και Σπ. Βαρελάς, Παυλής, Καρακαϊδός, Θεοφιλόπουλος, Εξηνταβελώνης, Χότζα, Καρνάκης, Ρούπας, Σαούτης, Γεωργόπουλος, Μανωλόπουλος, Ρούσεφ.

ΑΟ ΠΑΤΙΣΤΑ (Νίκος Κακαλέτρης): Κακαλέτρη, Καστόρας, Μαχαίρας, Αλάμαρας, Μπάκας, Στ., Αλ. και Αν. Ντάβος, Ζ. και Στ. Παληοδήμας, Πριστούρης, Μανωλάκος, Χανδρινός.
 
Τους αγώνες του 6ου Τουρνουά Ακαδημιών «Καπετάν Βασίλης Κωνσταντακόπουλος» σφύριξαν οι Παναγιώτης Κομπιλίρης, Γιώργος Σκαρπέτης, Παναγιώτης Νικολόπουλος και Κωνσταντίνα Ηλιοπούλου από την ΕΠΣ Μεσσηνίας.
 
Στις ομάδες απονεμήθηκαν κύπελλα και μετάλλια.Προσθήκη νέου σχολίου

Σχετικές Ειδήσεις