Δημήτρης Καιρίδης: «Την Κυριακή να ηττηθεί ο λαϊκισμός σε Ελλάδα και Ευρώπη»

Πρώτη Δημοσίευση: 21/05/2019 11:31 - Τελευταία Ενημέρωση: 21/05/2019 11:31
-«Ο ΣΥΡΙΖΑ ήρθε σαν ροτβάιλερ που θα δάγκωνε και εξελίχθηκε στο χαϊδεμένο κανίς της κας Μέρκελ»
 
 
Στην Καλαμάτα βρέθηκε το μεσημέρι της Κυριακής ο υποψήφιος ευρωβουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Δημήτρης Καιρίδης. Συνοδευόμενος από στελέχη του κόμματος επισκέφθηκε τα γραφεία της ΝΟΔΕ Ν.Δ., όπου τον καλωσόρισε η πρόεδρος της οργάνωσης στη Μεσσηνία, Νατάσσα Κυριακοπούλου.
Ο κ. Καιρίδης στην τοποθέτησή του εν όψει των ευρωεκλογών της Κυριακής τόνισε ότι οι συγκεκριμένες είναι πιο κρίσιμες από ποτέ και δε χωρά «χαλαρή» ψήφος. Το μεγάλο διακύβευμα, σύμφωνα με τον ίδιο, αυτών των εκλογών είναι η «ήττα» του λαϊκισμού σε Ελλάδα και Ευρώπη. Πρόσθεσε, δε, ότι ύστερα από 4,5 χρόνια παρακμής και ψεμάτων η χώρα μας πρέπει να «γυρίσει» σελίδα. Τόνισε ότι η Νέα Δημοκρατία είναι η κατ’ εξοχήν ευρωπαϊκή παράταξη που από το 1979, που ο ιδρυτής της Κωνσταντίνος Καραμανλής την έβαλε στην «Ένωση», «παλεύει» για περισσότερη Ευρώπη. Περισσότερη Ευρώπη σ’ όλα τα επίπεδα, οικονομία, ασφάλειας κ.ο.κ., ενώ σημείωσε ότι είναι και ο στόχος της «ευρωομάδας» της Νέας Δημοκρατίας.
Ο κ. Καιρίδης δεν παρέλειψε να ασκήσει δριμεία κριτική στην κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ και προσωπικά στον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα, κατηγορώντας τον για αναξιοπιστία και «εξαπάτηση» του ελληνικού λαού σε μια σειρά από θέματα. Ανέφερε χαρακτηριστικά ότι ήρθαν σαν «ροτβάιλερ» που θα δάγκωνε την Γερμανία και εξελίχθηκαν στο «χαϊδεμένο» κανίς της κας Μέρκελ, κατηγορούσαν τη λιτότητα και υπέβαλαν υπερ-λιτότητα, το έπαιζαν «Μακεδονομάχοι» όπως η κα Κουντουρά, και παρέδωσαν ταυτότητα και γλώσσα στα Σκόπια. Τέλος, μιλούν για «Ευρώπη» μέσα στην Ελλάδα, ενώ στηρίζουν τους «Ευρωσκεπτικιστές» της Αριστεράς μέσα στο Ευρωκοινοβούλιο.
Για όλους τους παραπάνω λόγους ο κ. Καιρίδης ζήτησε από τους πολίτες να δείξουν την Κυριακή την «πόρτα εξόδου» στην κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ, σηματοδοτώντας παράλληλα μια νέα πορεία, όπου οι υγιείς φιλοευρωπαϊκές, μεταρρυθμιστικές και πατριωτικές δυνάμεις, με πρωθυπουργό τον Κυριάκο Μητσοτάκη, θα φέρουν πίσω την αξιοπιστία της χώρας και θα δώσουν ελπίδα στους πολίτες.
Κλείνοντας, υπογράμμισε ότι η Νέα Δημοκρατία έχει ένα ρεαλιστικό και σοβαρό πρόγραμμα απέναντι στη «λάσπη», την άκρατη παροχολογία και τα fake news του κ. Τσίπρα, που το μόνο που καταφέρνουν είναι να φθείρουν επικίνδυνα και τη δημοκρατία μας.
 
Του Κώστα Γαζούλη
 Προσθήκη νέου σχολίου

Σχετικές Ειδήσεις