Γιώργος Τσώνης: «Να πάμε το Δήμο Μεσσήνης στην κορυφή και να τον διατηρήσουμε εκεί που του αξίζει…»

Πρώτη Δημοσίευση: 25/05/2019 09:33 - Τελευταία Ενημέρωση: 25/05/2019 18:12
«Δώστε μου φτερά, να σας δώσω φτερά, να πετάμε ψηλά σαν αετοί…»


Παρουσία πλήθους κόσμου πραγματοποιήθηκε χθες το βράδυ στην πλατεία «Ι. Αλευράς» της Μεσσήνης η κεντρική προεκλογική συγκέντρωση του νυν δημάρχου και εκ νέου υποψηφίου, Γιώργου Τσώνη.
Με αυτή την προεκλογική συγκέντρωση έριξε «αυλαία» στην προεκλογική της εκστρατεία η «Αδέσμευτη Κίνηση» που διεκδικεί το Δήμο Μεσσήνης για δεύτερη συνεχόμενη θητεία. Ο Γιώργος Τσώνης ζήτησε από τους πολίτες να ανανεώσουν την εμπιστοσύνη τους στο πρόσωπό του, ώστε να συνεχίσουν την ανοδική πορεία του Δήμου, φθάνοντάς τον στην κορυφή, όπως πραγματικά του αξίζει. Η συγκέντρωση έκλεισε με την παρουσίαση του συνδυασμού από τον κ. Τσώνη.
Σε δελτίο Τύπου, δε, που εξέδωσε η «Αδέσμευτη Κίνηση» του υποψήφιου δημάρχου Γιώργου Τσώνη για τη χθεσινοβραδινή ομιλία αναφέρει χαρακτηριστικά:
«Το μέγα πλήθος των πολιτών της Μεσσήνης υποδέχτηκε στην πλατεία Ιωάννη Αλευρά με μέγα πάθος τον Γιώργο Τσώνη. Τον υποδέχτηκε, τον αποδέχτηκε και του έδωσε όχι μόνο ψήφο, αλλά ΕΝΤΟΛΗ για την επόμενη τετραετία.
Συγκινημένος ο Γιώργος Τσώνης και αποφασισμένος τους προέτρεψε “Δώστε μου φτερά, να σας δώσω φτερά να πετάμε ψηλά σαν αετοί, αλλά να βλέπουμε και μακριά, εκεί που οι άλλοι δεν μπορούν να πετάνε ούτε να βλέπουν”.
Να πάμε το Δήμο Μεσσήνης στην κορυφή και να τον διατηρήσουμε στην κορυφή, εκεί δηλαδή που του αξίζει.
Οι πολίτες και ο Γιώργος Τσώνης υπέγραψαν σε αυτή την ιστορική βραδιά συμβόλαιο αυτοδιοικητικής τιμής και κοινής πορείας, μέχρι την τελική δικαίωση του τόπου και την ευημερία των πολιτών».

Του Κώστα ΓαζούληΠροσθήκη νέου σχολίου

Σχετικές Ειδήσεις