Παναγιώτης Κατσίβελας: «Ο κ. Λεβεντάκης απέκρυψε τα στοιχεία για το νερό»

Πρώτη Δημοσίευση: 21/10/2019 09:27 - Τελευταία Ενημέρωση: 21/10/2019 09:27
Βαρύτατο «κατηγορητήριο» στο δήμαρχο Τριφυλίας, Γιώργο Λεβεντάκη, εξαπολύει για το θέμα του νερού της Κυπαρισσίας και των Βρυσών ο πρώην δήμαρχος, Παναγιώτης Κατσίβελας, κάνοντας αναφορά σε «ανεύθυνη, καταστροφική και δόλια συμπεριφορά προκειμένου να τον πλήξει πολιτικά και ηθικά με μια στημένη σκευωρία, με φωτογραφίες από το βαθύ παρελθόν» και ότι «δε δίστασε να προκαλέσει την καταστροφή του τόπου εν μέσω τουριστικής περιόδου με την δυσφήμιση του νερού της Κυπαρισσίας προκαλώντας παράλληλα μεγάλη κοινωνική αναστάτωση», τονίζοντας ότι ο κ. Λεβεντάκης απέκρυψε τα στοιχεία από τους πολίτες και το Δημοτικό Συμβούλιο, ενώ βάζει στο κάδρο των κατηγοριών και τους νεόκοπους συνοδοιπόρους του, με χαρακτηριστική αναφορά.
«Τα αξιώματα απαιτούν σοβαρότητα κ υπευθυνότητα» είναι ο τίτλος δημοσίευσης στη σελίδα του κ. Κατσίβελα στο facebook, το πρωί του Σαββάτου, στην οποία αναφέρεται ότι, «Τον Αύγουστο ,που μας πέρασε, σε συνέντευξη Τύπου και  παρουσιάζοντας τις αναλύσεις του νερού ,που είχε κάνει ο Δήμος διαβεβαίωσα τους πολίτες της Κυπαρισσίας και  των Βρυσών για την καταλληλότητά του.
Στο Δημοτικό Συμβούλιο στις 9 Οκτωβρίου, ενημερώνοντας το Σώμα,  είπα, ότι οι εξετάσεις ήταν στην ΔΕΥΑΤ και  ο κ Λεβεντάκης μπορεί να ενημερώσει υπεύθυνα τους πολίτες.
Αντ ' αυτού συνέχισε την ίδια ανεύθυνη καταστροφική κ δόλια συμπεριφορά προκειμένου να με πλήξει πολιτικά κ ηθικά με μια στημένη σκευωρία, με φωτογραφίες από το βαθύ παρελθόν . Και για να το κάνει αυτό δε δίστασε να προκαλέσει την καταστροφή του τόπου εν μέσω τουριστικής περιόδου με την δυσφήμιση του νερού της Κυπαρισσίας προκαλώντας παράλληλα μεγάλη κοινωνική αναστάτωση.
Ο κ Λεβεντάκης απέκρυψε τα στοιχεία από τους πολίτες και το Δημοτικό Συμβούλιο , πράγμα που  τον εκθέτει ανεπανόρθωτα.  Βεβαίως δεν είναι ανεύθυνοι σε αυτό και οι νεόκοποι συνοδοιπόροι του», παραθέτοντας link από το Gargalianoionline με θέμα υπό τον τίτλο «Κατάλληλο προς πόση το νερό στην Κυπαρισσία σύμφωνα με έγγραφο της Διεύθυνσης Υγείας Μεσσηνίας».
 
Του Ηλία ΓιαννόπουλουΠροσθήκη νέου σχολίου

Σχετικές Ειδήσεις