Πυρηνελαιουργεία και Μαραθόλακκα…

Πρώτη Δημοσίευση: 19/09/2019 11:35 - Τελευταία Ενημέρωση: 19/09/2019 11:35
Από τη μία πλευρά, ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου, Παναγιώτης Νίκας, δηλώνει ότι οι έχοντες πυρηνελαιουργεία "δε θα πρέπει να κοιμούνται ήσυχοι", με αφορμή τα προβλήματα υγείας και την περιβαλλοντική όχληση που δημιουργούν. Θα μου πείτε ότι όλοι δεν είναι ίδιοι, αλλά για την οικονομία του επιχειρήματος σεβόμαστε απόλυτα τη δήλωση του κ. Νίκα. Όποιος παρανομεί, πρέπει να πληρώνει και τα προβλεπόμενα από το νόμο.  
Από την άλλη, είχαμε το δήμαρχο Καλαμάτας, Παναγιώτη Νίκα, ο οποίος από το 2007 έως το 2019 που παρέδωσε συντήρησε τη χωματερή στη Μαραθόλακκα, όπως τη χαρακτήριζε. Κι ενώ στην αρχή έλεγε τα χειρότερα γι' αυτή, όχι μόνο τη διατήρησε, αλλά τη μεγάλωσε κιόλας. Και η λειτουργία της προκαλεί προβλήματα στην υγεία και οχλήσεις στο περιβάλλον.  
Εδώ γιατί δεν έκανε κάτι, έστω κι αν δεν ήταν των τυπικών αρμοδιοτήτων του; Ο πρώτος πολίτης ενός Δήμου είναι μπροστά και στα… εύκολα και στα δύσκολα για τους δημότες του. 
Κι όχι μόνο αυτό. Για κάποιο διάστημα πλήρωνε και  σκουπιδοεργολάβο για να μεταφέρει τα σκουπίδια της Καλαμάτας στη Φολόη της Ηλείας, αν και τον πλήρωνε για να τα μεταφέρει σε νόμιμο χώρο. 
Πώς συνδέονται τα δύο παραπάνω παραδείγματα με τον ίδιο πρωταγωνιστή; Πώς κοιμόταν ήσυχος ο δήμαρχος Καλαμάτας; 
Α.Π. Προσθήκη νέου σχολίου

Σχετικές Ειδήσεις